Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de beklemiyorum. Mangaka iyi ayarlamış.

Görünmez b.haki zırhı var, adama uzaktan saldırı yapabilirsin, yakınına yaklaşmasına izin vermezsin. Darbe yiyecek olsan koka yaparsın. Gene koka saldırıda da ise yarıyor.

K.haki var darbeleri önceden sezebiliyorsun. Rakiplerin güçlerini sezip ona göre hareket edebilirsin.

Ee daha ne çıkacak la? Dövüşte gerekenler var zaten k.haki ve b.haki de. H.haki de toplu savaşta işe yarıyor işte. Parmağını oynatmadan yüz binlerce kişiyi indiriyorsun. Sırf az kişide var diye bir şey beklemiyorum açıkçası.

Sırf kral özelliğinden bu kadar çekinmeleri gene mantıksız oluyor. Hani diyorsun ya h.hakili kişi Roger da olabilir Chinjao da olabilir diye. Olay bu aslında. H.haki demek büyük bir potansiyel demektir. Luffy'nin ileride korkunç güçlü olabilme ihtimalinden çekindiler orada.

Bir de şu var. Mangaka tayfanın haki uzmanlıklarını açıkladı. Zoro-b.haki, Sanji-k.haki ve Luffy ise-h.haki dedi. Bu h.haki sadece çöp bayıltma ise, sadece dışarı salma ise bizimki neyine uzmanlaşmış bu kadar? Gereği var mıydı? :/

Ya da şunu sorayım. Chinjao Luffy'nin h.hakisi görünce "Denizin bu tarafında h.hakili birçok kullanıcı var. Sen ve h.hakin onları geçmeli ki KK olabilesin." demişti. Şimdi buradaki h.hakide geçme olayı ne? Burası önemli. H.hakide geçince daha iyi kral mı olunuyor yoksa daha iyi mi salıyor etrafa? Bu durumun Luffy'nin zirveye çıkmasına ne gibi faydası var? Gibi gibi...

Karışık bir mevzu bu h.haki. :/
Musti, h.haki egitilemiyor. B.haki ve k.haki ise egitilebiliyor. Bu durumda kral olacak adamın h.hakiye yatkın olması makul degil mi? Bu herif b.hakide Zoro'dan fazla, k.hakide Sanji'den fazla olabilir ama sanmıyorum ki h.haki acsalar Zoro ve Sanji onu h.hakide geçsinler. Kimse yardım edemiyor, kendin gelisecen ve Luffy bu türe yatkın.

H.hakin onları geçmeli demiyor. Kral olacak kapasitede çok kişi var hepsini asmalisin diyor. Shanks'in h.hakisini aşmasina gerek yok, total güçte aşması yeterli.

Her arc sonunda bir nova gördük ... punk Hazard da law çıktı. Zou da Bege bence gökyüzü adasında urouge göründün ya belki bundan sonra onu görebiliriz ki eğer big MAM arc gibi bir sey olursa bonney in çıkmasını bekliyorum nedense ...
Sanırım Enel, ay, gökyüzü adaları, Uranüs muhabbeti işlendiğinde Oruç da oradan bağlanacak gibi gözüküyor.
Drake Kaido arcı müttefiği.
Kid'ler karışık ama denk gelirler elbet yakın zamanda.
Bonney ise tam soru işareti. Hükümet ile ilgisi, Wb veya Ace ile ilgisi var gibi gözüküyor. Big Mam arcta gözükmeyebilir.

Tüm gözükmeyen karakterlerin ne zaman görüneceği ile ilgili konu açmak istiyordum ama uğraşması çok uzun süreceği için üşeniyorum.

Sanırım Enel, ay, gökyüzü adaları, Uranüs muhabbeti işlendiğinde Oruç da oradan bağlanacak gibi gözüküyor.
Drake Kaido arcı müttefiği.
Kid'ler karışık ama denk gelirler elbet yakın zamanda.
Bonney ise tam soru işareti. Hükümet ile ilgisi, Wb veya Ace ile ilgisi var gibi gözüküyor. Big Mam arcta gözükmeyebilir.

Tüm gözükmeyen karakterlerin ne zaman görüneceği ile ilgili konu açmak istiyordum ama uğraşması çok uzun süreceği için üşeniyorum.
Her arc sonu bir nova bekliyorum artık. Zaten kidler in durumunu tahmin bile edemiyorum ... Ama big mam ile de Bonney in benzerliği var ya o yüzden bekliyorum nedense .. Oruçla ilgili design de mantıklı yani evet onlara bağlanabilir . Enel Kami sama ya falan ...

bence sanjinin kardesleri ayni sabonun uvey kardesi gibi olucak.O paranin ve gucun verdigi rahatlikla mal gibi olucaklar ama babalari agir abi cikicak.

Ben de beklemiyorum. Mangaka iyi ayarlamış.

Görünmez b.haki zırhı var, adama uzaktan saldırı yapabilirsin, yakınına yaklaşmasına izin vermezsin. Darbe yiyecek olsan koka yaparsın. Gene koka saldırıda da ise yarıyor.

K.haki var darbeleri önceden sezebiliyorsun. Rakiplerin güçlerini sezip ona göre hareket edebilirsin.

Ee daha ne çıkacak la? Dövüşte gerekenler var zaten k.haki ve b.haki de. H.haki de toplu savaşta işe yarıyor işte. Parmağını oynatmadan yüz binlerce kişiyi indiriyorsun. Sırf az kişide var diye bir şey beklemiyorum açıkçası.
Shanksın WB gemisi girişinde geminin hasar gormesi ve Luffynin Don chinjaoyla dövüşünde çatlamaların oluşup herkesin ringden aşagı atılması güçle alakalı olduğunu gösteriyor bence. Ama daha adam akıllı gösterilmedi. Yoksa arkadaşın dediği gibi bir iki çöpü bayılttığı için olmasada olur.

Musti, h.haki egitilemiyor. B.haki ve k.haki ise egitilebiliyor. Bu durumda kral olacak adamın h.hakiye yatkın olması makul degil mi? Bu herif b.hakide Zoro'dan fazla, k.hakide Sanji'den fazla olabilir ama sanmıyorum ki h.haki acsalar Zoro ve Sanji onu h.hakide geçsinler. Kimse yardım edemiyor, kendin gelisecen ve Luffy bu türe yatkın.

H.hakin onları geçmeli demiyor. Kral olacak kapasitede çok kişi var hepsini asmalisin diyor. Shanks'in h.hakisini aşmasina gerek yok, total güçte aşması yeterli.

Şu attığın görsel de H.haki kullanıcılar içinde demesi bile bence olayı farklı yere taşıyor.

H.haki sahip insanların iradeleri çok güçlü,zayıf iradeli insanlar karşılarında duramıyorlar bile.

İradeleri çok güçlü oldukları için kolay pes etmeyen tipler.

Diğer insanlara göre,b.haki ve k.haki de uzmanlaşma potansiyelleri daha fazla.

Ace,sürekli kar yağan adadayken,hiç kar yağmamış,bir de Roger ve Shiki olayı.Mangaka bu olayları özellikle belirtmiş.Sebebini neye bağlar bilmiyorum ama kral hakiden dolayı olabilir.

Bilinçli şekilde havayı değiştirdiklerini sanmıyorum,hava kendiliğinden o kişilerin işine yarayacak şekle giriyor.

Luffy i Buggy idam edecekken başına düşen şimşek te(dragon kurtardı belkide,dragonda kral hakisiyle yapmış olabilir :)) buna örnek olabilir.

Hava değişim olayını tüm kral hakisi olan karakterlerde görmedik,bu yüzden kesin bir şey diyemiyorum.

Doflamingo gördüğümüz üzere uzun süredir,bilinçli şekilde kral hakisi kullanan bir karakter,bu adamdan teknik falan gormediysek,dahada kimseden farklı bir şey görmeyiz.(yinede kesin konuşmamak lazım).

Chinjao biraz işleri bozuyor ama,adamın gençliğini bilmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık