Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.haki sahip insanların iradeleri çok güçlü,zayıf iradeli insanlar karşılarında duramıyorlar bile.

İradeleri çok güçlü oldukları için kolay pes etmeyen tipler.

Diğer insanlara göre,b.haki ve k.haki de uzmanlaşma potansiyelleri daha fazla.

Ace,sürekli kar yağan adadayken,hiç kar yağmamış,bir de Roger ve Shiki olayı.Mangaka bu olayları özellikle belirtmiş.Sebebini neye bağlar bilmiyorum ama kral hakiden dolayı olabilir.

Bilinçli şekilde havayı değiştirdiklerini sanmıyorum,hava kendiliğinden o kişilerin işine yarayacak şekle giriyor.

Luffy i Buggy idam edecekken başına düşen şimşek te(dragon kurtardı belkide,dragonda kral hakisiyle yapmış olabilir :)) buna örnek olabilir.

Hava değişim olayını tüm kral hakisi olan karakterlerde görmedik,bu yüzden kesin bir şey diyemiyorum.

Doflamingo gördüğümüz üzere uzun süredir,bilinçli şekilde kral hakisi kullanan bir karakter,bu adamdan teknik falan gormediysek,dahada kimseden farklı bir şey görmeyiz.(yinede kesin konuşmamak lazım).

Chinjao biraz işleri bozuyor ama,adamın gençliğini bilmiyoruz.
Kusura bakma. Dof daha çok meyve üzerinde ugraşmış. Uyanış felan. Ayrıca Dof'ta çıkmadıysa demek biraz abartı oluyor. Çünkü ondan önce gelen isimlerde bile kullanırken görmedik. Saklanıyor.:D

H.haki sahip insanların iradeleri çok güçlü,zayıf iradeli insanlar karşılarında duramıyorlar bile.

Ace,sürekli kar yağan adadayken,hiç kar yağmamış,bir de Roger ve Shiki olayı.Mangaka bu olayları özellikle belirtmiş.Sebebini neye bağlar bilmiyorum ama kral hakiden dolayı olabilir.

Bilinçli şekilde havayı değiştirdiklerini sanmıyorum,hava kendiliğinden o kişilerin işine yarayacak şekle giriyor.

Luffy i Buggy idam edecekken başına düşen şimşek te(dragon kurtardı belkide,dragonda kral hakisiyle yapmış olabilir :)) buna örnek olabilir.

Hava değişim olayını tüm kral hakisi olan karakterlerde görmedik,bu yüzden kesin bir şey diyemiyorum.

Doflamingo gördüğümüz üzere uzun süredir,bilinçli şekilde kral hakisi kullanan bir karakter,bu adamdan teknik falan gormediysek,dahada kimseden farklı bir şey görmeyiz.(yinede kesin konuşmamak lazım).

Ace olayının meyveden kaynaklandığını düşünüyorum (sanıyorum) ben

Dofta görmediysek unutun diyorsun yani :/ Peki ya uyanış h. hakinin meretiyse :) Bunlar dışında daha ileriki zamanlarda Doftan daha güçlü kişilerde görebiliriz.Belki Doflamingo-samanın gücü yetmemiştir.Üstüne üstlük sadece bayıltma şeysi olsa bu h.hakinin Trebol ve diğerleri niye itaat etsin.Aman bizi bayıltmasın mı diye düşünüyorlar :/ H. hakisi olan B.haki ve k. hakide ustalaşma olasılığı fazladır mantığına katılmıyorum ayrıca :) Hepsini ayrı çerçevelerde incelemek lazım bence.Neyse.İleride daha iyi anlaşılır :)

Bana göre h.haki sahibi adamlar tüm vslerde avantajlıdır.Diğer karakterler güçlü olsa dahi sağ kol ve ikinci adam olmaya mahkumlardır.Örnek marco. :) H.haki sahibi sağ kollar ise ortak olarak görülüyor işte Rayleigh gibi. :)Olmayanlar güçlü de olsalar gelişim göstermeleri pek mümkün değildir.

MDL_Roronoa

Beyler geçen bir arkadaş burada yazmıştı. One piece animesinin ilk bölümlerdeki intronun japonca yazılı hali var mı elinizde.

İchiryu

Dofta görmediysek unutun diyorsun yani :/ Peki ya uyanış h. hakinin meretiyse :) Bunlar dışında daha ileriki zamanlarda Doftan daha güçlü kişilerde görebiliriz.Belki Doflamingo-samanın gücü yetmemiştir.Üstüne üstlük sadece bayıltma şeysi olsa bu h.hakinin Trebol ve diğerleri niye itaat etsin.Aman bizi bayıltmasın mı diye düşünüyorlar :/ H. hakisi olan B.haki ve k. hakide ustalaşma olasılığı fazladır mantığına katılmıyorum ayrıca :) Hepsini ayrı çerçevelerde incelemek lazım bence.Neyse.İleride daha iyi anlaşılır :)
İmpel Downdaki elemanlarda haoshoku mu vardı yani?

Vegapunk'ın bilimi haoshokunun verdiği etkileri sağlayabiliyo yani. Yapay gözlem hakisini de bulmuş mudur acaba?
Valla yapay şeytan meyvesi yapabiliyor herif.Haki ile ilgili bişeyler başarmasa ayıp olur :/ Dof uyanışı tamamlarken Luffy'ye senin güçlerinin ötesinde diyor.ID'dekilerin Luffy'nin ötesinde olduğunu sanmıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık