Asıl gomu gomu olmasa luffy çoktan ölüp giderdi.eğitim falan yapmaz sanji gibi girerdi glye sonra da yemediği şamar kalmazdıO meyve zaten Dof'u Dof yapan unsur. Luffy'de yumruk atmak için 10 sene eğitim yapsın kendi.
Asıl gomu gomu olmasa luffy çoktan ölüp giderdi.eğitim falan yapmaz sanji gibi girerdi glye sonra da yemediği şamar kalmazdıO meyve zaten Dof'u Dof yapan unsur. Luffy'de yumruk atmak için 10 sene eğitim yapsın kendi.
Luffy Garp v2 olurdu. Yine kafa göz ne var dalardı. Daha macerasının başında lastik olup olmaması farketmezsizin çiviye yumruk atıyordu.Asıl gomu gomu olmasa luffy çoktan ölüp giderdi.eğitim falan yapmaz sanji gibi girerdi glye sonra da yemediği şamar kalmazdı
Olmazdı işte garpın ormanda bırakmasıyla o kadar güçlenmezdi. Onla bir tutma dağ parçalama eğitimi yaptı sanki.Şimdiki yumrukların meyvesiz hali olurdu lastiğin darbeleri azaltma olayı olmayacağı için lucci gibiler kevgire çevirirdi meselaLuffy Garp v2 olurdu. Yine kafa göz ne var dalardı. Daha macerasının başında lastik olup olmaması farketmezsizin çiviye yumruk atıyordu.
Dofun , Kidden güçlü olduğu bilimsel bir veri mi ?Dof'u yenmiş adam Kid'i yenemez diyolla, beni güldürüyolla.
Nasıl Zoro böyle ataklar yediği zaman kevgire dönmedi aynısı Luffy için de olurdu. ( Mr.1)Olmazdı işte garpın ormanda bırakmasıyla o kadar güçlenmezdi. Onla bir tutma dağ parçalama eğitimi yaptı sanki.Şimdiki yumrukların meyvesiz hali olurdu lastiğin darbeleri azaltma olayı olmayacağı için lucci gibiler kevgire çevirirdi mesela
Yalnız Zoro kevgire dönmüştüNasıl Zoro böyle ataklar yediği zaman kevgire dönmedi aynısı Luffy için de olurdu. ( Mr.1)
Evet. Ama adamın arkasındaki taş kesildi. Kendisnin kol bacak sağlamdı. O bakımdan söyledim.Yalnız Zoro kevgire dönmüştü
As adamlarının yani Zoro vs Killer da Zoro bır tık önde gibi 3 kılıç kullanıyor rakibi 2 kılıç. Killer Zoro ya göre daha çevik gibi. Zoro nun b.haki olan yatkınlığı ile kapalı gözünü açarsa alır gibi.