Şimdiden alıştır kendini, olur mu olur.Aaaa. Umarım sadece idol olduğu içindir. Düşündüğüm şey değildir.
Kalbim bunu kaldıramaz.
Şimdiden alıştır kendini, olur mu olur.Aaaa. Umarım sadece idol olduğu içindir. Düşündüğüm şey değildir.
Kalbim bunu kaldıramaz.
O zaman şöle diyoruz.Şimdiden alıştır kendini, olur mu olur.
Tiç ile Shanks'ı nereden kattın işin içine.O zaman şöle diyoruz.
Şenks ve Mihawk kapışıyor yenişemiyorlar.
Meyvesiz Teach Şenks'ı yeniyor.
Mihawk Rayleigh'i yeniyor.
Teach > Şenks > Mihawk > Rayleigh
Bu adam taraf değiştirmez. Adamın Luffy'i yakalamaktan başka amacı yok hayatta. Yakalasa ne yapacak oda soru işareti.Smoker
Bence değiştirebilir. Alabasta'da yaptığı bir konuşma vardı mesela, yönetim ile alakalı konuştum ben. Smoker Luffy'i yakalamak istiyor, ve bence bir taraftan da Luffy'e hayranlık duyuyor. Bu benim görüşüm tabii. Smoker'ı denizcilere çok çok da bağımlı biri olarak görmüyorum.Bu adam taraf değiştirmez. Adamın Luffy'i yakalamaktan başka amacı yok hayatta. Yakalasa ne yapacak oda soru işareti.
Bence değiştirebilir. Alabasta'da yaptığı bir konuşma vardı mesela, yönetim ile alakalı konuştum ben. Smoker Luffy'i yakalamak istiyor, ve bence bir taraftan da Luffy'e hayranlık duyuyor. Bu benim görüşüm tabii. Smoker'ı denizcilere çok çok da bağımlı biri olarak görmüyorum.
@ch3rl0b11n Dono resmi açamadım, merak ettim hızlı resime yükleyebilir misin? ^^
Bence değiştirebilir. Alabasta'da yaptığı bir konuşma vardı mesela, yönetim ile alakalı konuştum ben. Smoker Luffy'i yakalamak istiyor, ve bence bir taraftan da Luffy'e hayranlık duyuyor. Bu benim görüşüm tabii. Smoker'ı denizcilere çok çok da bağımlı biri olarak görmüyorum.
@ch3rl0b11n Dono resmi açamadım, merak ettim hızlı resime yükleyebilir misin? ^^
İşte yardımsever, fedakar adam, iyilerin dostu kötülerin düşmanı amaneden yine günü kurtardı. Helal be.
Teşekkür ederim.
Zapturapt.İşte yardımsever, fedakar adam, iyilerin dostu kötülerin düşmanı amaneden yine günü kurtardı. Helal be.
Teşekkür ederim.
Beyler smokerle rogerin alakası ne loguetpwn da onun hakınnda konuşyorduBence değiştirebilir. Alabasta'da yaptığı bir konuşma vardı mesela, yönetim ile alakalı konuştum ben. Smoker Luffy'i yakalamak istiyor, ve bence bir taraftan da Luffy'e hayranlık duyuyor. Bu benim görüşüm tabii. Smoker'ı denizcilere çok çok da bağımlı biri olarak görmüyorum.