Etkilemediğini Vergo ile yaptığı dövüşten sonrada ekşınlar yaptığı için anlayabiliriz. Bende bunu diyorum 2 saattirde anlatamadım bir türlü.Açıkça teşhir edilmiş işte teşhise ne gerek var? Bu çatlak Sanji'yi etkiler mi orası ayrı.
Bu geçerli bir argüman değil. Px gelene kadar sakat Zoro gayet normal hali ile takılıyordu mesela. Sonra gördük ki adam kıvranıyormuş.Etkilemediğini Vergo ile yaptığı dövüşten sonrada ekşınlar yaptığı için anlayabiliriz. Bende bunu diyorum 2 saattirde anlatamadım bir türlü.
Zaten Nami'nin hor kullanmasından hasar görmüş, sonrasında kendi de diyor bişeyler oralara bi daha bak.Etkilemediğini Vergo ile yaptığı dövüşten sonrada ekşınlar yaptığı için anlayabiliriz. Bende bunu diyorum 2 saattirde anlatamadım bir türlü.
Vergo dövüşünden sonraki bölümleri izlersen Sanjinin gayet iyi koştuğunu yürüdüğünü uçtuğunu ve kick kullandığını görürsün.Vergo muhabbetini burdan devam ettirin.
Bu geçerli bir argüman değil. Px gelene kadar sakat Zoro gayet normal hali ile takılıyordu mesela. Sonra gördük ki adam kıvranıyormuş.
Dediğim gibi aynı şeyler Zoro için de geçerliydi.Vergo dövüşünden sonraki bölümleri izlersen Sanjinin gayet iyi koştuğunu yürüdüğünü uçtuğunu ve kick kullandığını görürsün.
Hoaydaa...Konuyu biraz saptırıyor olabilirim ama dayanamıyorum. Bence Sanji'nin bacağı çatlamadı. Aynı Mihawk ile Luffy arasında olan olay gibi oldu.Eğer saldırıyı doğrudan karşılarsa bacağı çatlayacağını ön gördü.
Ace düşmanlığıda tam oluyor ha...Pekoms güçlü. Sanji'yi yener demiyorum. Daha ikisininde güçlerini tam görmedik. Ama eşit dövüşeceklerini düşünüyorum, bekleyip görücez.
Bu arada Pekoms Ace'yi alır.
Olabilir luffy etrafı dağıtması lazım...ben yılın sonun da sanjinin ölmesini bekliyorum