Kono ciday namae va mugiwara da der. Big Mom asitler icinde eritir.Olmasın be Sanjinin yılı diyor adam öldürerek nasıl yılı olsun ...
Kono ciday namae va mugiwara da der. Big Mom asitler icinde eritir.Olmasın be Sanjinin yılı diyor adam öldürerek nasıl yılı olsun ...
Dofun adamı bambu meyveli adama bacağını catlatan sanji, yonkou adamı kaplumbağayı kıramaz be malesef kirsada oda yapmaz
Bu iyi bir kıstas değil. Belki tek bacağıyla bile oradan uzaklaşabilirdi.Chopper tarafından ya da kendisi tarafından bir teşhis konulmadı. Çatlasa bile o bacağa Law ya da Chopper tarafından bi tedavi uygulanmadı yani ciddi bir çatlak olduğunu ve Sanjiyi etkilediği sanmıyorum. Çünkü Sanji Vergo ile dövüşünden sonra Sky Walk kullanıp gazlı odadan kaçıyor. Çatlak ciddi olsaydı bacağını kaldıramaz ve Sky Walk kullanamazdı.
Seride tek bacak ile Sky Walk yapan varsa fotoğrafını at sana hak vereyim.Bu iyi bir kıstas değil. Belki tek bacağıyla bile oradan uzaklaşabilirdi.
Seride tek bacak ile Sky Walk yapan varsa fotoğrafını at sana hak vereyim.
Cevabını aldıysan @Marco 'ya emeği için teşekkür edebilirsin.Seride tek bacak ile Sky Walk yapan varsa fotoğrafını at sana hak vereyim.
Kardeş senin bana verdiğin cevap benim smoker'e söylediğim cevaba nazaran söylediğin bir cevap.Cevabını aldıysan @Marco 'ya emeği için teşekkür edebilirsin.
Sanji'nin çatlak bacakla veya bacağı kötü şekilde çatlamış olsa bile bunları yapıp yapayacağını biliyor musun? Elinde, yapıp yapamayacağına dair bir bilgi var mı? Sanji'nin limitini biliyor musun?Kardeş senin bana verdiğin cevap benim smoker'e söylediğim cevaba nazaran söylediğin bir cevap.
Asıl mesele bu konu arkadaş yorumunu sildi nedense
Onizuka demiş ki: ↑
Dofun adamı bambu meyveli adama bacağını catlatan sanji, yonkou adamı kaplumbağayı kıramaz be malesef kirsada oda yapmaz
Farkettiysen o sınırlamayı ben yapmadım Onizuka adlı arkadaş yaptı Birde kendisine sor istersen yapıp yapamayacağını.Sanji'nin çatlak bacakla veya bacağı kötü şekilde çatlamış olsa bile bunları yapıp yapayacağını biliyor musun? Elinde, yapıp yapamayacağına dair bir bilgi var mı? Sanji'nin limitini biliyor musun?
Demek istediğim elinizde yeterli bilgi yokken yapardı/yapmazdı diye sınıflandırmanız. Herhangi bir olguya bu kadar bağlı kalmanızda cabası.