Zoro da belki kılıç ustası gorosei torunu olabilir ama.Bunlar bile kurtarmayabilir.Sanji zengin bebesi çıkacak .. Bir şey olmaz Zoro düşunsun.
Zoro da belki kılıç ustası gorosei torunu olabilir ama.Bunlar bile kurtarmayabilir.Sanji zengin bebesi çıkacak .. Bir şey olmaz Zoro düşunsun.
Ben paylaştığımda bir sorun yoktu sanki ? Neyse bu daha güzelmiş
0.19-0.49 arası ses yok ama şu daha güzel sanki
Niye ya bu kadar takıntılı oldunuz şu Sanji'ye anlamadım. Sonuçta oldurmucek öldürse seri bi level atlasa Luffy saykoya bağlayıp katliam yapsa Big Mama kadar ne güzel olur. Böyle bir sey yapacaksa Cc bile gelebilir tayfaya. Daisuki-chan yo!Akıyor da ne bilim . Şu sanji nin muhabbeti de beni bitirdi ..
O adam kel bir de değil mi gençliği falan marimo kafaysaZoro da belki kılıç ustası gorosei torunu olabilir ama.Bunlar bile kurtarmayabilir.
Abi niye Sanji ölüyor ya ...Niye ya bu kadar takıntılı oldunuz şu Sanji'ye anlamadım. Sonuçta oldurmucek öldürse seri bi level atlasa Luffy saykoya bağlayıp katliam yapsa Big Mama kadar ne güzel olur. Böyle bir sey yapacaksa Cc bile gelebilir tayfaya. Daisuki-chan yo!
Ölmez zaten ben keşke olsa diyorum.Abi niye Sanji ölüyor ya ...
O adam kel bir de değil mi gençliği falan marimo kafaysa
ölecek.Sanji ölemez.
Olmasın be Sanjinin yılı diyor adam öldürerek nasıl yılı olsun ...Ölmez zaten ben keşke olsa diyorum.