Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyelips

ya merak ettiğim bir şey ace ilk denize açılırken luffy ona bekle ace bir gün senden daha güçlü olacağım demişti sizce ace yaşasaydı 2d atlamasın da omu daha güçlü olurdu yoksa luffy mi ?

Bigmom'un konseptine baktığımızda Hansel ve Gretel'de ki Cadıdan esinlenildiğini görüyoruz.
Ayrıca cadı çocukları yiyordu fırına atıp , burada ise Bigmom açlığını bastırmak için kendi adamlarını yiyor.
Şimdi tip olarakta bir esinlenme söz konusu:
Bunula birlikte cadının evinin şekerden olması ve Bigmom'un adasının hatta gemisinin bile şekerden olması.

Bigmom'un yanındaki 3 gözlü kız ile ilgilide , 3 kız kardeşin Grimm Masallarında bir örneği var.Burada kızların göz sayılarının farklı olması söz konusu:
http://en.wikipedia.org/wiki/One-Eye,_Two-Eyes,_and_Three-Eyes
Yani mutemelen o 3 gözlü kız ile Bigmom kardeş.Ve bunları birde tek gözlü 3. bir kardeşi daha olabilir.

Bu bigmom korsanlarından ve kendisinden Dünya masalları adında çokça güzel şeyle karşılacaz gibi ve ben ayrıca Alice Harikalar diyarından bir alıntıda bekliyorum.

Bigmom'un konseptine baktığımızda Hansel ve Gretel'de ki Cadıdan esinlenildiğini görüyoruz.
Ayrıca cadı çocukları yiyordu fırına atıp , burada ise Bigmom açlığını bastırmak için kendi adamlarını yiyor.
Şimdi tip olarakta bir esinlenme söz konusu:
Bunula birlikte cadının evinin şekerden olması ve Bigmom'un adasının hatta gemisinin bile şekerden olması.

Bigmom'un yanındaki 3 gözlü kız ile ilgilide , 3 kız kardeşin Grimm Masallarında bir örneği var.Burada kızların göz sayılarının farklı olması söz konusu:
http://en.wikipedia.org/wiki/One-Eye,_Two-Eyes,_and_Three-Eyes
Yani mutemelen o 3 gözlü kız ile Bigmom kardeş.Ve bunları birde tek gözlü 3. bir kardeşi daha olabilir.

Bu bigmom korsanlarından ve kendisinden Dünya masalları adında çokça güzel şeyle karşılacaz gibi ve ben ayrıca Alice Harikalar diyarından bir alıntıda bekliyorum.
Üstteki Hayao Miyazakinin filmi dimi.Miyazaki-Sama :D

ya merak ettiğim bir şey ace ilk denize açılırken luffy ona bekle ace bir gün senden daha güçlü olacağım demişti sizce ace yaşasaydı 2d atlamasın da omu daha güçlü olurdu yoksa luffy mi ?
Garp - Roger arasındaki ilişkiye bakarsak Ace potansiyel olarak önde o yüzden aradan çıktı.. Ama kafa yapısı ve gereksiz hareketleri var tabi bir ihtimal Luffy geçebilirdi zamanla ama 2 yıl gibi bir sürede zor..

Kurahadol ve Don Krieg çok iyi çizilmiş sağlam karakterlerdi ben çok sevmiştim ve Oda'nın da onları öylece bıraktığını düşünmüyorum. Kurahadol için bütün korsanlar arasında en zeki 3 korsandan biri denilmişti adam kıytırık bir plan için 3 yıl bekledi ileriye dönük düşünse kim bilir neler yapar. Don Krieg'den daha fazla şey bekliyorum. Binks no Sake şarkısında ''Don ile yapmak'' diye geçiyor, Franky'nin ustası Tom her şeyi Donla yapmak için uğraşıyor, Balık adam adasındaki Tom'un kardeşi de aynı. Adam o ''Don'' adını almış bir kere :D Don Krieg dünyanın en güçlüsüyüm diye dolaşıyor elinde 1 tonluk mızrak üstünde tonlarca zırh silah vs. Bir de yanındaki züppe, karizmatik Gin var hiç yabana atılacak gibi durmuyor :D Son savaşta hepsini görmek istiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık