Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya hükümetinin kara kuvvetleri, marinelerden çok daha kuvvetlidir kanımca.. Bizim hikaye korsanlık üzerinden ilerlediği için değinmiyor. Luffy BB savaşı öncesi olaylar patlıyacak diye düşünüyorum Dünya Hükümeti ile Devrimciler arasında illa ki değinecek o zaman. Yoksa Luffy bu kafayla giderse (Babam mı var kafası) One Piece i bulsa bile birşey yapamaz..
Luffy'nin zaten umrunda olmaz ki yok karanlık yüzyıl yok şu bu diye.
Eğer Robin bizim tayafaya katılmasa Luffy o yazıtlarda et pişirir.
Robin fişeği yakacak ki Luffy arkasından gitsin. Olay Luffy de değil bu konularda.

Luffy'nin zaten umrunda olmaz ki yok karanlık yüzyıl yok şu bu diye.
Eğer Robin bizim tayafaya katılmasa Luffy o yazıtlarda et pişirir.
Robin fişeği yakacak ki Luffy arkasından gitsin. Olay Luffy de değil bu konularda.
Bence tamamen olmasada belli bir noktaya kadar Luffy üstlenmeli bu konuları.. O yüzden bir daha ki arctan itibaren ufaktan serpiştirmesi lazım birşeyler önümüze arc geçişlerinde de olsa.. Yoksa ağlak prenseslerle bu seri daha nereye kadar yürür.. Son ağlak prensesi Luffynin annesi olarak çizip mi kapıştıracak Dünya hükümetiyle o zamanda benim annem mi var der bu saf :oleyo2:

Bence tamamen olmasada belli bir noktaya kadar Luffy üstlenmeli bu konuları.. O yüzden bir daha ki arctan itibaren ufaktan serpiştirmesi lazım birşeyler önümüze arc geçişlerinde de olsa.. Yoksa ağlak prenseslerle bu seri daha nereye kadar yürür.. Son ağlak prensesi Luffynin annesi olarak çizip mi kapıştıracak Dünya hükümetiyle o zamanda benim annem mi var der bu saf :oleyo2:
O konuları üstlenmesi için kapı gibi devrimciler var. Onlara bu konularda iyice haşır neşir olacak ki sonra Robin vazıtası ile ileride ama çok ileride Luffy de katılır bu konulara. Ama şuan onun gündeminde 1 et, 2 puk böceği, 3 van pis var.
tabii ki bu benim düşüncem olmadık yerde devrimcilere bağlayabilir konuyu mangaka bir yerde robin diğer yerde Sabo var.

Garpla Smoker arasında fark var. 500 milyonluk adama tek atan Marcoyu zımbalayan Aokijiye ben buradayken sana laf düşmez diyen adam Garp. Smoker ise yeni yetme korsanlara bile yenilebiliyor. Belki kafa yapıları benzerdir ama güç farkı bariz. Roger olayına girmeye gerek yok Garpı daha güçlü görmek için. He seversin sevmezsin o ayrı bir mesele.

Garpla Smoker arasında fark var. 500 milyonluk adama tek atan Marcoyu zımbalayan Aokijiye ben buradayken sana laf düşmez diyen adam Garp. Smoker ise yeni yetme korsanlara bile yenilebiliyor. Belki kafa yapıları benzerdir ama güç farkı bariz. Roger olayına girmeye gerek yok Garpı daha güçlü görmek için. He seversin sevmezsin o ayrı bir mesele.
Piuvv Garp Smokera tek bile atmaz :)

O konuları üstlenmesi için kapı gibi devrimciler var. Onlara bu konularda iyice haşır neşir olacak ki sonra Robin vazıtası ile ileride ama çok ileride Luffy de katılır bu konulara. Ama şuan onun gündeminde 1 et, 2 puk böceği, 3 van pis var.
Devrimcilere lafım yok zaten onlar merkez.. Ama bunlar seri bitene kadar oturupta Luffy Korsanlar Kralı olduktan sonra harekete geçecek değiller sonuçta şuan bile savaşıyorlar biz görmesekte. Bir şekilde daha önceden bizimkilere bağlanması lazım ki Luffy bir şeyleri idrak edebilsin yoksa bu bağlantıyada bir 100 bölümlük arc çizecekse biz ölürüz seri sonunu görmeden.

Devrimcilere lafım yok zaten onlar merkez.. Ama bunlar seri bitene kadar oturupta Luffy Korsanlar Kralı olduktan sonra harekete geçecek değiller sonuçta şuan bile savaşıyorlar biz görmesekte. Bir şekilde daha önceden bizimkilere bağlanması lazım ki Luffy bir şeyleri idrak edebilsin yoksa bu bağlantıyada bir 100 bölümlük arc çizecekse biz ölürüz seri sonunu görmeden.
Ölecen zaten. Diğer yaşama inanıyorsan kasma, inanmayanlar düşünsün. :D

Yukarıdaki soruna cevaben; Cp1 den Cp8 e kadar koca bir polis oluşumu var.
Evet var ama cp0 es geçersek en güçlüleri luccinin takımı. Ynai nasıl rakip olsunlar devrimcilere.
Ben Oda gidecek diye korkuyorum en azından seri bitmesede Devrimcileri biraz tanısak bunla avunsa biraz :oleyo2:
Bu büyük sıkıntı. Ama yine kasma diğer tarafa inanıyorsan, gider bulur yakasına yapışırız. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık