Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker Vergo'yu yense iyiydi ya. Çok etkisiz bir karakter oldu. Zaten Law'a yenilmişti aynı arc. Neden bu kadar yıprattı bu karakteri anlayamadım. :bilmem:

MDL_Roronoa

Brook hafif olduğundan denizin üstünde koşabiliyordu, Aokiji denizin üstünde buz oluşturabiliyor. Dofun da kuş kafesi malum fabrikayı hareket ettirebiliyor. Peki denizin içi ? Atıyorum Barto, gemiyi kaplayacak bir bariyer yapsa denizin içinde durabilir mi ? meyve temas ediyor kendisi etmiyor sonuçta?

Brook hafif olduğundan denizin üstünde koşabiliyordu, Aokiji denizin üstünde buz oluşturabiliyor. Dofun da kuş kafesi malum fabrikayı hareket ettirebiliyor. Peki denizin içi ? Atıyorum Barto, gemiyi kaplayacak bir bariyer yapsa denizin içinde durabilir mi ? meyve temas ediyor kendisi etmiyor sonuçta?
Büyük olasılık dediğin gibi olur ama Barto bunu başarabilirse. Deniz kullanıcıyı etkiliyor ve su miktarının en az diz seviyesinde olması gerekiyor.

Bundan daha etkilidir sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık