Luffy'i kovalıyor ya işte. Sonra adından söz ettirecek defalarca kez köşeye sıkışırtı falan fişman.Smoker Vergo'yu yense iyiydi ya. Çok etkisiz bir karakter oldu. Zaten Law'a yenilmişti aynı arc. Neden bu kadar yıprattı bu karakteri anlayamadım.![]()
Garp'ı da o yüzden adam belliyorlar. :SLuffy'i kovalıyor ya işte. Sonra adından söz ettirecek defalarca kez köşeye sıkışırtı falan fişman.
Hiç.Garp'ı da o yüzden adam belliyorlar. :S
Büyük olasılık dediğin gibi olur ama Barto bunu başarabilirse. Deniz kullanıcıyı etkiliyor ve su miktarının en az diz seviyesinde olması gerekiyor.Brook hafif olduğundan denizin üstünde koşabiliyordu, Aokiji denizin üstünde buz oluşturabiliyor. Dofun da kuş kafesi malum fabrikayı hareket ettirebiliyor. Peki denizin içi ? Atıyorum Barto, gemiyi kaplayacak bir bariyer yapsa denizin içinde durabilir mi ? meyve temas ediyor kendisi etmiyor sonuçta?
Brook hafif olduğundan denizin üstünde koşabiliyordu, Aokiji denizin üstünde buz oluşturabiliyor. Dofun da kuş kafesi malum fabrikayı hareket ettirebiliyor. Peki denizin içi ? Atıyorum Barto, gemiyi kaplayacak bir bariyer yapsa denizin içinde durabilir mi ? meyve temas ediyor kendisi etmiyor sonuçta?
Direk Roger'ın ağzından birbirimizi kovaladık çıkmıyor. Söylediği şey birbirmizi defalarca kez ölümün kıyısına getirdiğimiz.Garp'ı da o yüzden adam belliyorlar. :S
Bu videoyu koymayaydın iyiydi.. En çok sinirlendiğim sahne gördükçe deliriyorum..Özledik be reyiz![]()