Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve Dragon gibi 2 isimin şu ana kadar yaptıkları ortadayken Garp'ın Smoker olarak görülmesi komik.
Lakabı Bigmom'un bile kulağına gitmiş , Monkey D. deyince akıllara ilk gelen isim olan Garp , Gorosei Luffy'i eleştirirken Garpın torunu olduğundan şüphe yok derken , Kong gibi filo amiralin kapısını çarpıp çıkmış ( Şu an yiyorsa Smoker Akainu'nun kapıyı öyle çarpıp çıksın bak bakalım sülalesi ağıt yakmıyor mu arkasından) adamın ,WB gibi bir adamın bile eskileri yaaderdeken ilk söylediği isim olarak yerini almış kişidir kendisi ki savaş alanında kendini hafiften göstermesi bile panik yaratmıştır ,Roger ile sadece Smoker-Luffy ilişkisi olmadığı ortada.

Her ne kadar kendisini hiç sevmesemde Garp , Luffynin bildiğin yaşlanmış versiyonu tek fark meyvesi yok ama fiziksel gücü aşmış.

Evet var ama cp0 es geçersek en güçlüleri luccinin takımı. Ynai nasıl rakip olsunlar devrimcilere.
Lucci'nin takımı suikast takımıydı. Onların varlığı bile sır olarak tutuluyordu. Bütün Cp9 özeldi yani.
Diğerlerinin her birinde sadece bi tane canavar olsa hükümet tarafından atanan yeter de artar bile. Devrimcileri komple aşmış kişiler olarak görüyorsan yanılıyorsun tabi.

Lucci'nin takımı suikast takımıydı. Onların varlığı bile sır olarak tutuluyordu. Bütün Cp9 özeldi yani.
Diğerlerinin her birinde sadece bi tane canavar olsa hükümet tarafından atanan yeter de artar bile. Devrimcileri komple aşmış kişiler olarak görüyorsan yanılıyorsun tabi.
Cp9 ne kadar özeldi. İçlerinde Lucci aşmış vede hadi ucundan başından 2 koramiral olan adam olsun. Ve bu halde bile en güçlülerken diğer oluşumdaki adamlardan ne bekliyorsun sen? Canavardan kasıtın lucci seviyesi ise boşuna çıkmasınlar devrimcilerin karşısına.

Hükümet yeni CP9 toplamış mıdır ki? Yenilerle eskiler büyük savaşta karşı karşıya gelebilirler.
Toplamıştır. Yani boş bırakacağını sanmıyorum.

Bence her cp örgütünde bir canavar olmalı. 0 dan bir şeyler bekliyorum güç bakımından.

Ayrıca bi ara Smoker'a sormuştum çeviri hatası demişti ama Kong da Tüm Filo amirali diyordu. Belki de denizcilerden başka bir filosu vardır. Mantıken bir filo amiralinin üstünde neden bir amiral daha olsun?

Artı büyük ihtimal kara birlikleri de var. Onlar da 3 general olsa yeter bence. Ayrıca Fuji'nin atandığı yerde onun gibi birkaç güçlü amiral seviyesine yakın adam vardır.

Cp9 ne kadar özeldi. İçlerinde Lucci aşmış vede hadi ucundan başından 2 koramiral olan adam olsun. Ve bu halde bile en güçlülerken diğer oluşumdaki adamlardan ne bekliyorsun sen? Canavardan kasıtın lucci seviyesi ise boşuna çıkmasınlar devrimcilerin karşısına.
Anladım, bütün devrimciler aşmış çok güçlü kimseler.

Evet, çok sinir bozucu yeni dünyada karşısına çıkan ilk sağlam rakipte en kuvvetli uzvunun çatlaması. Yapılır mı bu Sanji gibi adama.. :of:
Bende başlarda gıcık olmuştum ama sonradan biraz hak verdim adam smokeri dövdü.Yani bir koramiralden daha güçlü olduğu kesin Hemde kaçtane full beden B.haki yapan gördük ki su mangada sanji bunun bir çaresini bulmuştur diye düşünüyorum.Luffy nasıl zorlanıp g4 açtıysa sanjidende bekliyorum bişeyler :D

Alpamis

Luffy ve Dragon gibi 2 isimin şu ana kadar yaptıkları ortadayken Garp'ın Smoker olarak görülmesi komik.
Lakabı Bigmom'un bile kulağına gitmiş , Monkey D. deyince akıllara ilk gelen isim olan Garp , Gorosei Luffy'i eleştirirken Garpın torunu olduğundan şüphe yok derken , Kong gibi filo amiralin kapısını çarpıp çıkmış ( Şu an yiyorsa Smoker Akainu'nun kapıyı öyle çarpıp çıksın bak bakalım sülalesi ağıt yakmıyor mu arkasından) adamın ,WB gibi bir adamın bile eskileri yaaderdeken ilk söylediği isim olarak yerini almış kişidir kendisi ki savaş alanında kendini hafiften göstermesi bile panik yaratmıştır ,Roger ile sadece Smoker-Luffy ilişkisi olmadığı ortada.

Her ne kadar kendisini hiç sevmesemde Garp , Luffynin bildiğin yaşlanmış versiyonu tek fark meyvesi yok ama fiziksel gücü aşmış.
:good:

Garp'ı çok iyi açıklamışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık