Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece artık eski ruhunu taşımıyor şu temayı dinlerken anladım:
Nerde o eski OP duygusallığı.

Arkadaşlar buralar boş kalmazdı eskiden yorumları okuyamazdım ama bakıyorum 1 kişi bile konu açamıyor ben bu E.odanın hayvan gibi şey yapıyor ya :D

Merak ettiriyor böyle şeyler örnek olarak chopper 3 ü denemiş biliyor O forma geçince kendini kaybettiğini ben 3 te kontrolü sağlayınca 4üde denediğini düşünüyorum :D 3 Böyleyse 4 heralde dediğin gibi teklerspor :D
Sana biri Chopper artık 3 top kullanmıyor, diğer formlara topsuz geçip dev formuna tek topla geçiyor demedi mi? Çünkü anladığım kadarıyla okuyarak bu kadarını anlayamamışsın. :)

Seriyi bıraktıracak bir bölüm geldi bu hafta. Canımız çok sıkkın. Konuşacak bir konu bile yok. Zorla bunları yazabiliyoruz. İdare etsen olmaz mı? :(
Bende bu hafta cikan bolumu begenmedim ama bundan once cikan bolumleri goz onune alirsak bu haftayi es gecebiliriz, tabiki buyuk sorun ara vermesi yoksa bu kadar koymazdi bu hafta.

Arkadaslar ile konuyu tartisiyorsunuz, foruma yazildigim gunden beri pek cok yorum yazmam ama neredeyse butun konulari okurum, genel tartismada yorumlari okurum ama bazen okadar cok konu disina cikiliyor ki, anlam veremiyorum su fanatiklige.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık