800 e dayanmış bir seri de kabul etmeyen daha da etmez büyük ihtimal bu tartışmalar 10 yıl daha sürecek.Kabul görüyor zaten üzerinde konuşulması bile saçma. Sadece belli bir kesim kabullenemiyor.
800 e dayanmış bir seri de kabul etmeyen daha da etmez büyük ihtimal bu tartışmalar 10 yıl daha sürecek.Kabul görüyor zaten üzerinde konuşulması bile saçma. Sadece belli bir kesim kabullenemiyor.
Seri 10 yıl sürmez bence.800 e dayanmış bir seri de kabul etmeyen daha da etmez büyük ihtimal bu tartışmalar 10 yıl daha sürecek.
Nedense bana sürecekmiş gibi geliyor. 10 sürmese bile 5 yıl sürse gene bu muhabbetler geçecek.Seri 10 yıl sürmez bence.
Orası kesin zaten. Luffy de fazla şebek arkadaş, insanın ciddiye alası gelmiyor.Nedense bana sürecekmiş gibi geliyor. 10 sürmese bile 5 yıl sürse gene bu muhabbetler geçecek.
Luffy karizma bir kere.Luffy hep tipten kaybediyor. Az biraz karizma olsa adamın Zorodan güçlü olduğu kabül görecek ama bunlar hep şebekliklerinden dolayı..
Adamın soyadı Monkey D. yapmaması garip olurdu.Orası kesin zaten. Luffy de fazla şebek arkadaş, insanın ciddiye alası gelmiyor.
Dragon? :/Adamın soyadı Monkey D. yapmaması garip olurdu.
Garp şebek Luffy şebek onun da öyle çıkmasına şaşırmam şahsen. Ciddi hallerine gelince zaten hepsi über süper ultimate falan. Dragonu ciddiyken gördük hep.Dragon? :/
Anne tarafına çekmiş galiba. :/ Şaka bir yana Dragon'u şebeklik yaparken düşünemiyorum bile.Garp şebek Luffy şebek onun da öyle çıkmasına şaşırmam şahsen. Ciddi hallerine gelince zaten hepsi über süper ultimate falan. Dragonu ciddiyken gördük hep.
Yapar bence. Saboda da az biraz sezdim sanki. Şu özel bölümde yemek yemesi tam şebekçeydi.Anne tarafına çekmiş galiba. :/ Şaka bir yana Dragon'u şebeklik yaparken düşünemiyorum bile.