Zor ama bir ihtimal diyelim yine de. Luffy'nin babası olduğunu itiraf ederken hafif trollük vardı onda da. :/Yapar bence. Saboda da az biraz sezdim sanki. Şu özel bölümde yemek yemesi tam şebekçeydi.
Zor ama bir ihtimal diyelim yine de. Luffy'nin babası olduğunu itiraf ederken hafif trollük vardı onda da. :/Yapar bence. Saboda da az biraz sezdim sanki. Şu özel bölümde yemek yemesi tam şebekçeydi.
Ciddiye alsak bile karizma konusunda bir şey eksik geliyor.Orası kesin zaten. Luffy de fazla şebek arkadaş, insanın ciddiye alası gelmiyor.
Kayışı kopardığında Luffy tam bir karizma oluyor o kadar da ezme.Ciddiye alsak bile karizma konusunda bir şey eksik geliyor.
Kayışı kopardığında Luffy tam bir karizma oluyor o kadar da ezme.
Ciddiye alsak bile karizma konusunda bir şey eksik geliyor.
Yok ezmedim. İşte kayışın kopmasını bekliyoruz.Kayışı kopardığında Luffy tam bir karizma oluyor o kadar da ezme.
Akıyor sinirlenince akıyor. Normal zamanlarda da aksa keşke onu demek istedim. Genel olarak şebek ondan yani Luffy severim yani anti fanı falan değilim.
Karizma akmıyor mu şu sahnede ?
Bazı fanları var onları görünce kesin troll diyorum. Bence komik yanları olacaktır. Kaidouyu nasıl bekliyorduk nasıl çıktı baksana. Bence %60 Dragonun da troll davranışları olacak.Dragon'u ben de böyle troll düşünemiyorum lan. Ama değil muhtemelen.Mesela post enies lobby de bi adamına ciddiyetle sevinmeyin bu bi savaş diyor.Luffy olsa orada Brook'a çal bi binks sake keyfimiz yerine gelsin derdi .Keza Ivankov'un ailen orada mı sorusuna da ciddiyetle ,sinirli bi şekilde cevap veriyor..