3 yaşında X şehrine baba ile gitmek var birde tek başına gitmek var.Merhabalar
Ben foruma katılalı bikaç hafta oldu o yüzden cahilliğimi bağışlayın ama aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. Shanks roger ın tayfasındaysa o zaman raftelin yerini bilmiyor mu? Yoksa biliyor da D'nin dileğini gerçekleştirecek birini beklediği için mi gitmiyor raftele?
Nerde? Dort suyun birlestigi yerde bir x isareti var orda mi?Orojackson denen sitedeki teoriler çok müthiş isteyen bi ara baksın ama ingilizce ve uzun. Mesela raftel ile ilgili teorisi de muazzam bence dediği yerde çıkacak %90
Camie için 200 milyon yakacaktı zamanında. O kadar takacağını sanmıyorum. Gerekli olunca kıyıyor paraya.Acaba Nami, Zoro'daki Wado Ichimonji'nin 10.000.000'dan fazla ettiğini bilse ne yapardı?
Kılıca acımaz bence.Camie için 200 milyon yakacaktı zamanında. O kadar takacağını sanmıyorum. Gerekli olunca kıyıyor paraya.
O Moriadan aşırdıkları parayıda hiç harcamadılar. Zaten zenginler 10 milyonu kim ne yapsın :/ Şehire bırakmazlarsa en azındna bir kısmını bile alsalar Doftada köpek gibi para vardır. En az 3-5 milyar vardır kasasında.Kılıca acımaz bence.