MDL_Roronoa
Usopp kendi adasında yanlışlıkla şeytan meyvesi yemiş olsaydı çok iyi olurdu.
Paraya ihtiyaçları olduğundan değil. Ne demek istediğimi kafadan anlamamışsın. Uzatmayalım.O Moriadan aşırdıkları parayıda hiç harcamadılar. Zaten zenginler 10 milyonu kim ne yapsın :/ Şehire bırakmazlarsa en azındna bir kısmını bile alsalar Doftada köpek gibi para vardır. En az 3-5 milyar vardır kasasında.
Nami dressrosada olsa affetmez ama değil, başkasının da aklına almak gelmez.O Moriadan aşırdıkları parayıda hiç harcamadılar. Zaten zenginler 10 milyonu kim ne yapsın :/ Şehire bırakmazlarsa en azındna bir kısmını bile alsalar Doftada köpek gibi para vardır. En az 3-5 milyar vardır kasasında.
Yok ya diğerleride az değil. Skypia'da hepsi göz koymuştu mesela. En kötü Usopp ve Franky göz koyarda işte. Şehir yıkık hepsini yada büyük kısmını bırakırlar :/ Amiral falan var o da sıkıntı.Nami dressrosada olsa affetmez ama değil, başkasının da aklına almak gelmez.
Nami SAD'den gelecek geliri bilse ehehe ya da Law'ın meyvenin fiyatınıYok ya diğerleride az değil. Skypia'da hepsi göz koymuştu mesela. En kötü Usopp ve Franky göz koyarda işte. Şehir yıkık hepsini yada büyük kısmını bırakırlar :/ Amiral falan var o da sıkıntı.
Law'ı satmaya kalkar o çok para ediyor Çıkar o meyveyi diye boğazına sarılırNami SAD'den gelecek geliri bilse ehehe ya da Law'ın meyvenin fiyatını
Söz konusu arkadaşı iken paraya önem vermiyor. O kılıcın Zoro için önemli olduğunu biliyor, kıyacağını sanmıyorum.Kılıca acımaz bence.
Luffy gearsız haliyle Nw deki boksör İdeo'ya bile rakip olamaz, gear 2 yi yeni bulmuş Lucci ile dövüşmüş hali ile de Dellinger den dayak yer durur oradada yazdım zaten bariz değil mi durum ?Öncelikle Luffy'nin Gearsız yenemeyeceğini düşünüyor musun bu adamları ?
Öncelikle şimdiki Luffy'den bahsediyorum. Ve gearsız bu adamları yeneceğinden bahsediyorum.Luffy gearsız haliyle Nw deki boksöz İdeo'ya bile rakip olamaz, gear 2 yi yeni bulmuş Lucci ile dövüşmüş hali ile de Dellinger den dayak yer durur oradada yazdım zaten bariz değil mi durum ?