Unknown
Dragon'un sözü?Beğenmedim. Dragonun efsane sözü yok. Wb nin efsane sözü yok, Dofun ki de yok. Yok oğlu yok.
Dragon'un sözü?Beğenmedim. Dragonun efsane sözü yok. Wb nin efsane sözü yok, Dofun ki de yok. Yok oğlu yok.
"Bu ülke dünyanın ilerde nasıl olabileceğinin bir örneği. İsteyenmeyenlerin ölüme terkedildiği bir dünyada mutluluk olamaz. Bir gün söz veriyorum onlar dünyayı nasıl değiştirdiğimi izleyecekler. Kim özgürlük için savaşmak istiyorsa gemiye gelsin!"Dragon'un sözü?
Aokiji'nin, adalet ile ilgili sözü benim için One Piece'in en önemli sözlerinden biridir, hatta yeri geldiğinde sözüdür. O yok.
Nheh. :/ Fan."Bu ülke dünyanın ilerde nasıl olabileceğinin bir örneği. İsteyenmeyenlerin ölüme terkedildiği bir dünyada mutluluk olamaz. Bir gün söz veriyorum onlar dünyayı nasıl değiştirdiğimi izleyecekler. Kim özgürlük için savaşmak istiyorsa gemiye gelsin!"
Hangi sözdü o, hatırlayamadım.Aokiji'nin, adalet ile ilgili sözü benim için One Piece'in en önemli sözlerinden biridir, hatta yeri geldiğinde sözüdür. O yok.
"Adalet denen şey durduğun yere göre şekil değiştirir." AokijiHangi sözdü o, hatırlayamadım.
Hep aynı cevap :/Nheh. :/ Fan.
Hep aynı fana karşı olunca normal.Hep aynı cevap :/