goku
vs başladı ama gear 4u animede görmek istiyorum artik
Kuş kafesi yalnızca korsanları değil orada bulunan herkesi tehdit eder. Askerleri kesme riski de var. O yüzden de oturup beklemezler. Tamam Akainu dokunmasa da WB yeter zaten. "En güçlü insan" olarak anılan biri de o kafesi yıksın bir zahmet.Dof zaten onların tarafında niye delip geçsin Dofu?
Onun iyileştirmesi geçici. Okumuyon mu mangayı :/Mansherry?
Son zamanlarda pek dikkatli değil ama One Piece ciddi bir manga değil Law da doktor bir çaresini bulurlar illa:/Onun iyileştirmesi geçici. Okumuyon mu mangayı :/
Mangasızlıktan çıldırdım heralde.Rüyam da Zoro Mingodan tek yedi.Dragon da Mingoya tek attı. Vahşet !!! Rüyam kadar güzel bölüm çıkaramıyor Oda.Sanji dahil bütün karakterleri gördum . İşareti aldık bu hafta Sanji reis geliyor.
Oy masallah o nasi kisacasi oyle. :Gerçekleri hiçe sayıyorsun ama
Luffy , Croco yu daha g2 yokken alt etti, normal yumrukları ile Croco yu aştı
Lucci yi , g2 ve g3 teknikleri ile yendi
Ama bak Pasifista ya karşı tüm tayfa savaştı ölü hale geldi tayfa yenmek için
Pasifista yenmek için 2 y önceki tayfanın en baba saldırıları ; Chopper ın kungfu su, Franky nin Boxing i , Robin in tokadı, Nami nin yıldırımı, Ussop un saldırısı , Sanji nin diamble jambeli Flambage Shot u , Zoro nun Ashura sı , Luffy nin Gigant Riflesi anca indiriyor
2 yıl aradan sonra Luffy hayvan gibi güçlenmişki tek bir ' Jet Pistol ' Px yi indiriyor, Gladius a ' Jet Stamp ' vuruyor Gladius sadece ' Öhö Öhö ' diyor ve hemen ayağa kalkıyor , aradaki farkı E.Oda göstermiş burada
Kısacası Lao G > Gladius > Px > Lucci > Crocodile bariz