Diğer büyük isimleri geçtim Akainu ordaydı sonuçta. Kafesi yakıp eritmektense Ace'e yaptığı gibi Dof'u deler geçerdi ne olacak.Dof Marineford'ta Kus Kafesi acsa nasil olurdu acaba?
Dof zaten onların tarafında niye delip geçsin Dofu?Diğer büyük isimleri geçtim Akainu ordaydı sonuçta. Kafesi yakıp eritmektense Ace'e yaptığı gibi Dof'u deler geçerdi ne olacak.
Niye delip geçmesin ? Kafes kim varsa silip süpürüyor yahuDof zaten onların tarafında niye delip geçsin Dofu?
Maksat zaten korsanlar kaçmasın değil mi koy amiralleri içine yeter işte diğer askerler kafese girmese de olur.Niye delip geçmesin ? Kafes kim varsa silip süpürüyor yahu
Maksat korsanlar da. Korsanlar toplanıp bir yuvarlak oluşturup beklemiyorlar ki . Savaş alanı olduğu için kim kime dum duma durumundalar. Korsanın karşısında mutlaka denizci var yani. Ki Doflamingo müttefiklere o kadar yaklaşabileceği de şüpheliMaksat zaten korsanlar kaçmasın değil mi koy amiralleri içine yeter işte diğer askerler kafese girmese de olur.
Akainunun denizcilerin ölmesini takacağını mı sandın? Adam kendi öldürüyor yolda fazlalık yapmasın diye.Maksat korsanlar da. Korsanlar toplanıp bir yuvarlak oluşturup beklemiyorlar ki . Savaş alanı olduğu için kim kime dum duma durumundalar. Korsanın karşısında mutlaka denizci var yani. Ki Doflamingo müttefiklere o kadar yaklaşabileceği de şüpheli
Akainu'nun ölmelerini takıp takmamasının önemi yok . Marineford'dan bahsetmiyor muyuz ? Akainu orada 3 amiralden sadece biri. Ki diğerlerinin adalet anlayışı daha yumuşak ve Kizaru ile Aokiji pekala sivilleri takarlar. Onları geçtim Garp ve Sengoku her türlü buna izin vermezlerdi . Filo Amirali Sengoku ne derse o olur . Savaş bitti derse gider köşene oturursun Yani demem o ki, Marineford'da kararı Sengoku verir ki zaten verdiğini de gördük , az çok kişiliğini de gördük ki bu şartlar altında sivilleri takacağı görülüyorAkainunun denizcilerin ölmesini takacağını mı sandın? Adam kendi öldürüyor yolda fazlalık yapmasın diye.
Açmazdı. Zaten bırakın gitsinler böyle daha eğlenceli olur falan diyordu.Dof Marineford'ta Kus Kafesi acsa nasil olurdu acaba?
Mansherry?Bu Law ne olacak şimdi? Adamın kolu yeni koptu, öyle bir kaç günde iyileşecek bir şey değil. Vs leri uzaktan mı izleyecek? Yoksa ayrılacak mı bir süre? Yoksa Luffye supportluk yapmaya devam mı edecek acaba. Belkide 1-2 aylık bir zaman atlaması olur :/