Shanks'İ görürüz. Ya da BB'yi.793. bölüm;
794. bölüm;
795. bölüm;
796 = ? Heycanlandım lan
Shanks'İ görürüz. Ya da BB'yi.793. bölüm;
794. bölüm;
795. bölüm;
796 = ? Heycanlandım lan
Bigmom tarafı?793. bölüm;
794. bölüm;
795. bölüm;
796 = ? Heycanlandım lan
Hacı 2012'de de Oda %60'ı bitti diyordu. %10 luk kısmı 3 yıl falan sürüyorsa daha bu serinin bayağı gideri var kafadan 2025-2030 falan görür heralde. Yıllık ortalama 40 bölüm verse aşağı yukarı 450-500 bölüm yapar. Merak edilenleri vs. her şeyi açıklamak için de yeter gidilecek yerler için de yeter diye düşünüyorum.Bence şimdilik bu kadar heyecan yeter, adaya yani Dressrosaya 2. amirali göndermesinden çekiniyorum ben. Hem ayrıca Wano ülkesi de yalan olacak gibi. Olaylar son dönemde çok hızlanmaya başladı, Oda kendini aştı. Geçenlerde gördüğüm One Piece eski editörünün açıklamasına ilişkin bir yazıda, Oda'nın One Piece'in %70'ini çizdiği yönündeki açıklaması yavaştan doğru gelmeye başladı.
Olabilir de. 800 de ne gösterecek bu herif? Kaido da gitti.Online rekoru kırılacak mı ne.
Bigmom tarafı?
7.Shichibukai var bide Yeni Amiral Green Bull Epik giriş yapabilirlerOlabilir de. 800 de ne gösterecek bu herif? Kaido da gitti.
Daha ne epic giriş yapacak o nooblar. Çıta yükseldi :/ Adam kafalama girdi seriye. Tam bir Luffy ya. Gökyüzünden düşüş yaparak giriş Luffynin tarzı idi Hem ona da bişey olmuyor yere çakılınca7.Shichibukai var bide Yeni Amiral Green Bull Epik giriş yapabilirler