Sabo Marco DofSabo mu güçlü Dof mu merak ediyorum.
Sabo güçlüdür büyük ihtimalle.Sabo mu güçlü Dof mu merak ediyorum.
Sana bunu düşündüren ne peki? Detaylıca anlat hele okuyak.Sabo güçlüdür büyük ihtimalle.
Sabo bütün denizcilere alayına giderim modunda iken Dof tayfaca Fujiyi indirek modunda.Sana bunu düşündüren ne peki? Detaylıca anlat hele okuyak.
Zoro kılıçları ile oynarken, hatayla nami'yi veya robin'i kesmezse sanji vs zoro göremeyiz. Zaten bu olay olursa seride daha fazla zoro göremeyiz...Oda yeni dünyada genellikle olayları değiştirip güzel bir şekilde harmanlayıp önümüze sunuyor.Hatırlarsanız ilk yarıda tayfa içi ilk ciddi vs olan luffy vs ussop olmuştu.Acaba bu olayı değiştip önümüze sunar mı.Şahsen ben ciddi bir Zoro vs Sanji bekliyorum.
Tayfa Fuji'ye ne yapabilir? Tek yer alayı. Tersini düşün Issho+Bastille+çöpler. Dofun onları aradan çıkarması ne kadar sürer? H.hakisi ile bayılır la çoğu Bastille desen tek yemesi %99 ihtimal bence. Issho vs Saboya gelirsek de Sabo aha Dof bunu yapamazdı dediğimiz bir hareket yaptı mı? Bence gördüklerimiz kadarıyla söylüyorum Dof daha kötü durumda olmazdı Issho karşısında.Sabo bütün denizcilere alayına giderim modunda iken Dof tayfaca Fujiyi indirek modunda.
Öyle yada böyle biri tek başında Fuji + Korlara giriyor diğer tarafta Fuji tek Dofun yanında adamlar var. Zaten ben çok bariz fark var demedim ama denklemden Sabo net şekilde önde gözüküyor.Tayfa Fuji'ye ne yapabilir? Tek yer alayı. Tersini düşün Issho+Bastille+çöpler. Dofun onları aradan çıkarması ne kadar sürer? H.hakisi ile bayılır la çoğu Bastille desen tek yemesi %99 ihtimal bence. Issho vs Saboya gelirsek de Sabo aha Dof bunu yapamazdı dediğimiz bir hareket yaptı mı? Bence gördüklerimiz kadarıyla söylüyorum Dof daha kötü durumda olmazdı Issho karşısında.
Şu ana kadar gördüğümüz en güçlü koka Sabo'ya ait. WB felan demenin alemi yok, orada ne döndü ne bitti bilmiyoruz.Sana bunu düşündüren ne peki? Detaylıca anlat hele okuyak.