Burgess'in en azından kafam kadar kemeri var. Sabo olmasa adam rakipsiz herif kolezyumu titretiyor.Burgesste güreş şampiyonu muydu neydi ama.... Şampiyonluklarla gemi yürümüyor :/
Ama bu şampiyonluğu mahalle turnuvasında almış heralde.
Burgess'in en azından kafam kadar kemeri var. Sabo olmasa adam rakipsiz herif kolezyumu titretiyor.Burgesste güreş şampiyonu muydu neydi ama.... Şampiyonluklarla gemi yürümüyor :/
Seride 1 tane meyve için hayatını adayıp ölenler olduğu söylendi, en iyi meyvelerden olan mera mera için olan turnuvaya gelenlerin hali görülürken sıradan turnuvalardan pek birşey beklememek lazım. Buggy girse oda şampiyon olurdu heralde :/Burgess'in en azından kafam kadar kemeri var. Sabo olmasa adam rakipsiz herif kolezyumu titretiyor.
Ama bu şampiyonluğu mahalle turnuvasında almış heralde.
Buggy'i küçümsememek lazım. adam zaten kılıçlar tarafından kesilemiyor.Meyvesizler gitti.Kalanları da halledip Kolezyumda başa oynardıSeride 1 tane meyve için hayatını adayıp ölenler olduğu söylendi, en iyi meyvelerden olan mera mera için olan turnuvaya gelenlerin hali görülürken sıradan turnuvalardan pek birşey beklememek lazım. Buggy girse oda şampiyon olurdu heralde :/
Buggy kolezyuma girse binbir dalavareyle son dörde kalırdı Rebecca bile kalmışken.Seride 1 tane meyve için hayatını adayıp ölenler olduğu söylendi, en iyi meyvelerden olan mera mera için olan turnuvaya gelenlerin hali görülürken sıradan turnuvalardan pek birşey beklememek lazım. Buggy girse oda şampiyon olurdu heralde :/
Ayakları bir köşeye saklar sağda solda uçardıBuggy kolezyuma girse binbir dalavareyle son dörde kalırdı Rebecca bile kalmışken.
Katılıyorum.Hakuba Buggy samayı kesemezdiBuggy kolezyuma girse binbir dalavareyle son dörde kalırdı Rebecca bile kalmışken.
Kolezyumda olsa mangakanın şu şekilde bir seanryo çizeceğini düşünüyorum.Ayakları bir köşeye saklar sağda solda uçardı
Lucci olayı gibi olurdu Biri saldırı sallar bu şansa sıyrılır 5 kişi aradan çıkar Buggy yaptı sanarlardıKolezyumda olsa mangakanın şu şekilde bir seanryo çizeceğini düşünüyorum.
Birkaç eziği haklardı.Sonra birkaç tane dişli rakip aynı anda nam uğruna ona saldırırdı.Aralarından sıyrılır ikisini birbirine kırdırırdı.Aynı Şaban filmleri gibi. Yada enies lobbyde luccinin saldırısına haybeye harcanan ajanlar gibi.