Kader. Beckman da koyduğu postayla başbaşa kaldı ben ona acıyorum.O değilde Kizaru ne zaman ölecek acaba ölmeli artık. Şu seride en çok görmek istediğim şey biri kırsın şunun çemçuk ağzını artık.
Kader. Beckman da koyduğu postayla başbaşa kaldı ben ona acıyorum.O değilde Kizaru ne zaman ölecek acaba ölmeli artık. Şu seride en çok görmek istediğim şey biri kırsın şunun çemçuk ağzını artık.
Anca atar yapıp 3 kuruşluk barbarları dövsün zaten boş herif :/Kader. Beckman da koyduğu postayla başbaşa kaldı ben ona acıyorum.
Atar mı yapıp!? Adam yapacak işim yok çöpü dışarı çıkarayım bari dedi.Anca atar yapıp 3 kuruşluk barbarları dövsün zaten boş herif :/
onu diyen kim laHadi tarıtşmayı buraya taşımak istiyorum hadi Ace'i anlarım da Wb nasıl Luffy'nin yolunda bir engel teşkil ediyor biri açıklayabilir mi bana? Korsan kralı yolunda gözü olsa Roger'ın teklifini kabul ederdi.
Yenilerden işte :/onu diyen kim la
Şimdi wb ace i KK yapmak istiyordu Luffy de kk olmak istediği için büyük ihtimal kardeş kavgası olacaktı wb de ace tarafın da olacağı için büyük bir engeldi. Gerçi luffy o seviyeye çıkana kadar Wb hastalıktan neyin ölürdü :/Tarıtşmayı buraya taşımak istiyorum hadi Ace'i anlarım da Wb nasıl Luffy'nin yolunda bir engel teşkil ediyor biri açıklayabilir mi bana? Korsan kralı yolunda gözü olsa Roger'ın teklifini kabul ederdi.
Ne yapacak gidip Luffy'i mi dövecek sen olamazsın diye?Şimdi wb ace i KK yapmak istiyordu Luffy de kk olmak istediği için büyük ihtimal kardeş kavgası olacaktı wb de ace tarafın da olacağı için büyük bir engeldi. Gerçi luffy o seviyeye çıkana kadar hastalıktan neyin ölürdü :/
Yandaşlarını döverdiNe yapacak gidip Luffy'i mi dövecek sen olamazsın diye?