Luffy andaval Ace ondan beter. En iyi hitimalle NW yi beraberce parsellerdi 2 side birbirinin karşısına çıkmazdı. Ne Ace Luffye karşı dururdu nede WB nin araya girmesine müsade ederdi o iş yalan yani.
He ya adamın gücü organ parçalıyor enel milleti zar zor bayıltıyor :/Dram yapmak istemiş işte Oda. Sorgulamaya gerek yok.
Bu arada Law>Enel
O koca room yüzünden dedim aslında. Birde adam direk isinlaniyor elektrikten hızlı. Fiziksel güç kiyaslamiyorum.He ya adamın gücü organ parçalıyor enel milleti zar zor bayıltıyor :/
Öve öve bitirilemeyen Hakuba => 280 milyon.Dram yapmak istemiş işte Oda. Sorgulamaya gerek yok.
Bu arada Law>Enel
Enel noob zaten anca ben tanrıyım triplerinde gezsin özgüveninden fazla yaşamaz o sığır :/ Aydanda postalamasalar bari.
Ahahaha.Öve öve bitirilemeyen Hakuba => 280 milyon.
Dragon'un oğlu, Marineford'u basıp Ace'i özgür kılmış, Dünya Hükümeti'ne savaş açmış Luffy => 400 milyon.
Roger ile birebir kapışabilip zorlu zamanlar yaşatmış Garp'ın indirmek için sıkıca çalıştığı H. Haki sahibi genç Chinjao'nun ödülü 550 m.
Yeni Dünya'da adını en çok duyuran çakma Magneto => 470 milyon.
Yeni dünyaya ayak basmayıp daha B. haki bilmeyen Enel => 500 milyon.
Evet, Law>Enel.
Hahahaha kızmış reyis hahahahah ulan Enel keşke gelsede Luffy gelişine Ay'a geri postalasa ne eğlenirim öffÖve öve bitirilemeyen Hakuba => 280 milyon.
Dragon'un oğlu, Marineford'u basıp Ace'i özgür kılmış, Dünya Hükümeti'ne savaş açmış Luffy => 400 milyon.
Roger ile birebir kapışabilip zorlu zamanlar yaşatmış Garp'ın indirmek için sıkıca çalıştığı H. Haki sahibi genç Chinjao'nun ödülü 550 m.
Yeni Dünya'da adını en çok duyuran çakma Magneto => 470 milyon.
Yeni dünyaya ayak basmayıp daha B. haki bilmeyen Enel => 500 milyon.
Evet, Law>Enel.