Yardımcı kaptanı almış koltuk altına ne var bunda? Sonuçta yine onun hayatını Kaido'yu yenerek Luffy kurtarıyor unutma
Yardımcı kaptanı almış koltuk altına ne var bunda? Sonuçta yine onun hayatını Kaido'yu yenerek Luffy kurtarıyor unutma
Sabaha kadar atabilirsin bu sahneleri sonuçta Kaido'yu yenip Mihawk için ona şans veren yine Luffy oldu
Mantığının yanlışlığını görmüyorsun değil mi halaSabaha kadar atabilirsin bu sahneleri sonuçta Kaido'yu yenip Mihawk için ona şans veren yine Luffy oldu
Kaido'nun suratını şekilden şekle sokup, Kaido'nun uzun zamandır böyle savaşmadım benle böyle başa baş savaşan biri çıkmadı dediği Luffy için bile gıdıkladı dediniz. Bu da herhalde okşama oluyor.
Lütfün öldü Hasan, biz ölünün arkasından konuşmayızKaido'nun suratını şekilden şekle sokup, Kaido'nun uzun zamandır böyle savaşmadım benle böyle başa baş savaşan biri çıkmadı dediği Luffy için bile gıdıkladı dediniz. Bu da herhalde okşama oluyor.
Çabana hayranım dostum böyle devam etMantığının yanlışlığını görmüyorsun değil mi hala
En son azraili gören Zoroydu yalnızLütfün öldü Hasan, biz ölünün arkasından konuşmayız
Böyle adamı sustururlar işte.Lütfün öldü Hasan, biz ölünün arkasından konuşmayız
Ölmedi o ölmedi çatı savaşının galibi değişti bir op mangası saçmalığı.Oğlum galip nasıl değişiyor diye soran var mı Oda’ya Pardon yanlış alıntı @RedTeroRBöyle adamı sustururlar işte.