Tek atamaz abi öyle bir dünya yok. Orada iki amiral varken hasar yemesi ayrı bir olay zaten. Senin düşündüğün güçte olsa onları oraya gömmeleri gerekirdi hiç zorlanmadan. Ama o sargı ve yara bandı bir şey anlatıyor işte. Dayak yemiştir demiyorum da orada neler döndüğü net değil. İmparatorlar çoğu şeyde üst düzey oluyor genelde. Hız, bitiricilik, dayanıklılık. Amiralleri o kadar canavar görmüyorum ben.Yediği hasar tek atıp atamamasını değiştirmez saldırı yemiştir sonrada bir tane vurup tek atmıştır belki fight'ı görmeden konuşamayız. Yanlış anlaşılmasın amiraller sağ kollara tek atar demiyorum sağ kol tekleyecek tek karakterlerin Roger-Wb tarzı karakterlerdir onlarda belki ama bu panelde sanki fuji dayak yemiş gibi çıkarım yapmak saçma.Ayrıca siz yüksek gücü sadece Boks torbası gibi gelen bütün saldırıları göğüslemek olduğunu zannediyorsunuz sanırım, hız+bitiricilikle öne çıkan dayanıklılığı zayıf karakterlerde olabilir örneğin Shanks-Kizaru-Aokiji-Fuji gibi karakterler böyledir büyük ihtimal.