2 Amiral alacak karakter yok evrende.Yalnız harbiden alır. Hem de 2 kere üst üste.
2 Amiral alacak karakter yok evrende.Yalnız harbiden alır. Hem de 2 kere üst üste.
İki elinin parmaklarından fazla var2 Amiral alacak karakter yok evrende.
Akainu'yu yenecek 10 tane karakter yok mangada.İki elinin parmaklarından fazla var
Akainu dediğin filo amirali zaten.Filo amirali>amiral olduğu da söylendi zaten. Akainu üzerinden amiralleri kurtarmayı deneme boşuna.Akainu diğer amirallerden bariz daha güçlü birisi çünkü.Akainu'yu yenecek 10 tane karakter yok mangada.
Adam Roronoa Zoro'yu yazmamış daha ne yapsın @MewtwoAkainu dediğin filo amirali zaten.Filo amirali>amiral olduğu da söylendi zaten. Akainu üzerinden amiralleri kurtarmayı deneme boşuna.Akainu diğer amirallerden bariz daha güçlü birisi çünkü.
Akainu'yu yenecek 10 kişi yok zaten.Daha fazla var.
Im
Roger
Xebec
WB
Garp
Shanks
Dragon
Luffy
Kaido
Mihawk
Teach
Oluyor en az şimdiden.
Zirvelerine ulaşacak gençlere girersek daha da yükselecek bu rakam.İhtimal dahilinde olan karakterleri de saymadım üstelik.
Gençlerden kastım Zoro,Sabo vsAdam Roronoa Zoro'yu yazmamış daha ne yapsın @Mewtwo
Saydıklarının yarısı yenemez.Akainu dediğin filo amirali zaten.Filo amirali>amiral olduğu da söylendi zaten. Akainu üzerinden amiralleri kurtarmayı deneme boşuna.Akainu diğer amirallerden bariz daha güçlü birisi çünkü.
Akainu'yu yenecek 10 kişi yok zaten.Daha fazla var.
Im
Roger
Xebec
WB
Garp
Shanks
Dragon
Luffy
Kaido
Mihawk
Teach
Oluyor en az şimdiden.
Zirvelerine ulaşacak gençlere girersek daha da yükselecek bu rakam.İhtimal dahilinde olan karakterleri de saymadım üstelik.
Güzel rüyalar. +Ryuma da yener Saka'yı.Saydıklarının yarısı yenemez.
Gandhi de yener. BM ve genç Sengoku da yener. Kong şüpheli. Shiki de yener. @Mewtwo sen neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim gece geceGüzel rüyalar. +Ryuma da yener Saka'yı.
Kizaru>Luffy demişti geçen de.Son sayıdan sonra halen sığınaklara kaçmamış.Gandhi de yener. BM ve genç Sengoku da yener. Kong şüpheli. Shiki de yener. @Mewtwo sen neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim gece gece