Luffy'nin kadın akrabası yok bilinenlerin hep erkek. Bilinenler dediğim de 2 kişi :F Peçeteden mi doğdu la bu
Son düzenleme:
Dragonun çocugu olmuyormuş Vegadan rica etmis vegada deneylerle luffyi yapmis deney ürünüdür luffy.Luffy'nin kadın akrabası yok bilinenlerin hep erkek. Bilinenler dediğim de 2 kişi :F Peçeteden mi doğdu la bu
Vega'ya diyelim de Teach'in dişlere de bir çözüm bulsun reyiz.Dragonun çocugu olmuyormuş Vegadan rica etmis vegada deneylerle luffyi yapmis deney ürünüdür luffy.
Burun estetiği de lazım. Biraz da göbek yağlarını vakumlatsa tamamdır. Gerçi liposakşın işlerine Aramaki bakıyordu.Vega'ya diyelim de Teach'in dişlere de bir çözüm bulsun reyiz.
Beni Alıntılamazsan günün güzel geçmiyor dimi Alpa kötü bir şey demedim niye bilendin sen simdiVega'ya diyelim de Teach'in dişlere de bir çözüm bulsun reyiz.
Ben de kötü bir şey demedim ki?Beni Alıntılamazsan günün güzel geçmiyor dimi Alpa kötü bir şey demedim niye bilendin sen simdi
Luffy proje çocuksa Luffy fanlarına bir darbe de oradan vururuz.Öldü artık Oda yeter…Dragonun çocugu olmuyormuş Vegadan rica etmis vegada deneylerle luffyi yapmis deney ürünüdür luffy.
Zoro'nun saçından DNA örneği ile power up yapılmışLuffy proje çocuksa Luffy fanlarına bir darbe de oradan vururuz.Öldü artık Oda yeter…
Croco işteLuffy'nin kadın akrabası yok bilinenlerin hep erkek. Bilinenler dediğim de 2 kişi :F Peçeteden mi doğdu la bu