Dragon, Garling ile kapışıp yüksek zorlukta yenerse Mihawk > Dragon gerçeğiyle karşılaşacak @Tiksav Lee ‘nin durum @Millennium Wizard @Densetsu no Samurai
Sabo'nun 5 Kadim içinden çıkması tamamen goygoy başka bir şey değil.Hay aklına bin yaşa yarım saat şunu anlatamadım
Kılıççıların kendi adamları 6 aydır Luffynin zaman atlaması öncesi rakibiyle dövüşüyor, Sabo 5 Gorosei ve Im'le ilk yüzleşen kişi oldu. Bir de seri sonu rakibi diye dalga geçiyorsunuz. Komik duruma düşüyorsunuz vallaSabo'nun seri sonu rakibi
Akainu'ya posta koymuştu bir de filmde Lucci. Yonko seviyesi işteKılıççıların kendi adamları 6 aydır Luffynin zaman atlaması öncesi rakibiyle dövüşüyor, Sabo 5 Gorosei ve Im'le ilk yüzleşen kişi oldu. Bir de seri sonu rakibi diye dalga geçiyorsunuz. Komik duruma düşüyorsunuz valla
Yav he he Sanji'yi kitledi tek başına Satürn. 5 Gorosei + Im'in pençesinden kurtuldu ağlasanız da durum buSabo'nun 5 Kadim içinden çıkması tamamen goygoy başka bir şey değil.
Saboyla dalga geçmek için kullandıkları Lucci, 6 aydır Zoro tutuyorAkainu'ya posta koymuştu bir de filmde Lucci. Yonko seviyesi işte
Kılıççıların kendi adamları 6 aydır Luffynin zaman atlaması öncesi rakibiyle dövüşüyor, Sabo 5 Gorosei ve Im'le ilk yüzleşen kişi oldu. Bir de seri sonu rakibi diye dalga geçiyorsunuz. Komik duruma düşüyorsunuz valla
Sen de haklısın Queen yenmiş Sanji'nin bir tanesi muhtemelen en zayıfı karşısında çaresiz kalıyorken 5 Gorosei + Im'i Sabo oraya gidip yenmeliydi. Ya da en azından 6sını tek başına tutmalıydı baya mantıklı bir düşünce
Yüzleşiyorum gibi çiz :/
Sabo > SanjiSen de haklısın Queen yenmiş Sanji'nin bir tanesi muhtemelen en zayıfı karşısında çaresiz kalıyorken 5 Gorosei + Im'i Sabo oraya gidip yenmeliydi. Ya da en azından 6sını tek başına tutmalıydı baya mantıklı bir düşünce
Bu iki sahne Sabo ve Sanji arasında uçurum olduğunu gösteriyor. Ama Zoro ve Sanji arasında uçurum yok. Hem Sabo'yu ben Zoroyla hiç kıyaslamadım birden herkes Sabo, Amiral kıyası yaptım üşüşüldü yoruma.. anlamadım kuşatma altına alındımSabo > Sanji