Ben kime attım bir bak bakalım.
Ben kime attım bir bak bakalım.
Arda geliyor aklıma, Çerlo vardı bir ara sen bilmezsin sen adamsın dedim 3 ay konuşmadı.
Şu Cracker'lı profil resmi olan arkadaş galiba. Ben öyle şey yapmam reis, delikanlılığa sığmaz.Arda geliyor aklıma, Çerlo vardı bir ara sen bilmezsin sen adamsın dedim 3 ay konuşmadı.
İnkar etmiyorsun ama aynı hasarı verdiğini savunuyorsun. Bu nasıl oluyor. Kadın bile Law'ın saldırılarına gelince eciş bücüş oluyor. Diyor Law'ın saldırıları çok tehlikeli, ona dikkat etmeliyim. Hatta son kez saldırıyı yiyince tribe giriyor yine mi sen Law yapma etme diye. Kadın 2 tane böyle saldırı yedi. Dünyası karardı. Yonkou yalvarttı. Kid'in saldırı gücü biraz yakın olsa Law'a o Bm'nin çukura düşmesine gerek kalmazdı.Law'ın atağına tehlikeli diyor ben inkar mı ettim. Hasar atmanın üzerine kemiğini kırdı kadının Kid'in boğasından tabi daha tehlikeli ama alay ettiğiniz Boğadan kaçınmak için Bm'nin bir tarafını yırttığını hep birlikte gördük.
Çıldırmam farklı fikirlere değildi birine bir şey açıklıyordum başka biri gelip damlıyordu az önce açıkladığım şeyi başkası tekrar söylüyordu sonra saçma saçma örneklemeler yapılıyordu manga inkar ediliyordu falan.. o ara Montana banlı, Invi yoktu, Fruit Samurai'da hatırlamıyorum tek başıma tüm foruma karşı kalınca gerilmiştim işte sen aynı durumda olsan sen de çıldırırdın valla olayın Kid'le alaksı yok.
Katılmıyorum ama mantığın saçma değil. Law'ın ki daha tehlikeli yorumuna katılıyorum ben. Daha güçlüye değil. Tabi ben son ataklardan bahsediyorum son atakları yani en güçlü saldırıları denk lanse edildi. totale vurduğumuzda Law daha fazla hasar atmıştır ki zaten Kid'den daha fazla uyanışlı saldırı vurdu. ( Law 3 Kid 2ydi sanırım) Ama sizin abarttığınız kadar uçuk bir fark yok. Son atağı yetersiz olan tek kişi Kid değildi. Law'ın saldırısı da yetmedi.İnkar etmiyorsun ama aynı hasarı verdiğini savunuyorsun. Bu nasıl oluyor. Kadın bile Law'ın saldırılarına gelince eciş bücüş oluyor. Diyor Law'ın saldırıları çok tehlikeli, ona dikkat etmeliyim. Hatta son kez saldırıyı yiyince tribe giriyor yine mi sen Law yapma etme diye. Kadın 2 tane böyle saldırı yedi. Dünyası karardı. Yonkou yalvarttı. Kid'in saldırı gücü biraz yakın olsa Law'a o Bm'nin çukura düşmesine gerek kalmazdı.
Law hasarı vurmuştur. Kid tanklamıştır. Olan bu. Kid'in hasar gücü düşük yani. Tank görevi gördü dövüşte. Nasıl Kid daha dayanıklıysa Law'dan, Law'ında saldırı gücü çok daha yüksek Kid'ten. Birbirlerini böyle dengelediler dövüşte.
Güçlü değilse bu saldırının neyi tehlikeli peki Bm nasıl Kid'in dayanıklılığına vurgu yapıyorken Law'ın da saldırı gücüne vurgu yapıyor. Son atakta da bunu belli ediyor. Mangaka bile kendi ağzıyla dalgasını geçiyor Kid'in saldırılarıyla. Law'ın saldırının yaptığı etkiyi de görüyoruz. Mangaka panel panel çiziyor. Bm'ye ne hale sokuyor saldırı öncesi. Bu saldrının gücünü yansıtmaktır. Aynı surata getirdi diye iki saldırı aynı güçte demek de saçma. Luffy arc başında g3 vurduğunda Kaido'nun gözlerini ne hale getiriyordu. Sonra çatı savaşında da her karakter tek tek o hale getirdi. Saldırının gücünü sırf bir surattan değer biçemezsin bence. Pek doğru gelmiyor bana bu.Katılmıyorum ama mantığın saçma değil. Law'ın ki daha tehlikeli yorumuna katılıyorum ben. Daha güçlüye değil. Tabi ben son ataklardan bahsediyorum son atakları yani en güçlü saldırıları denk lanse edildi. totale vurduğumuzda Law daha fazla hasar atmıştır ki zaten Kid'den daha fazla uyanışlı saldırı vurdu. ( Law 3 Kid 2ydi sanırım) Ama sizin abarttığınız kadar uçuk bir fark yok. Son atağı yetersiz olan tek kişi Kid değildi. Law'ın saldırısı da yetmedi.
Daha tehlikeli hale getiren kolunu kırması yani kan almasına artı olarak kemiğini kırıyor daha nasıl daha tehlikeli olsun.Güçlü değilse bu saldırının neyi tehlikeli peki Bm nasıl Kid'in dayanıklılığına vurgu yapıyorken Law'ın da saldırı gücüne vurgu yapıyor. Son atakta da bunu belli ediyor. Mangaka bile kendi ağzıyla dalgasını geçiyor Kid'in saldırılarıyla. Law'ın saldırının yaptığı etkiyi de görüyoruz. Mangaka panel panel çiziyor. Bm'ye ne hale sokuyor saldırı öncesi. Bu saldrının gücünü yansıtmaktır. Aynı surata getirdi diye iki saldırı aynı güçte demek de saçma. Luffy arc başında g3 vurduğunda Kaido'nun gözlerini ne hale getiriyordu. Sonra çatı savaşında da her karakter tek tek o hale getirdi. Saldırının gücünü sırf bir surattan değer biçemezsin bence. Pek doğru gelmiyor bana bu.
Tiksav Kid savununca oyları düşüyorsa hemen ayarlayayım konuyu. Sonunda şafağı görebilecek miyim acaba hadi bakalım.@King tiksav Kid savunuyor. Alberto vs Kid açmanın tam sırası Alberto'nun şansı yükseldi şu an.