Kid'in saldırısını karşılıyor. Law'ın saldırısını karşılamak yerine kaçınıyor. Onu bir düzeltelim. Panel atıyorsun panelde görüyoruz zaten. Kidin vuruşu sonrası değil o. Kidin saldırısını yerken hali. Kadın Kid'in saldırısını almaya devam ederken gülmeye başlıyor. Saldırının amacı baskı kurmak. Büyük hasar vermiyor yani. Bu net görülen bir şey. Apoo'da gelip Luffy'nin suratını şekilden şekile sokuyor. Kaido'da sokuyor, başkaları da sokuyor. Bu surat olayına bu kadar takılman çok komik. Asıl saçmalık burada yatıyor.
Eğer rakibin bedenine bakıp anlamak istesem Saka'nın surat alması, göğüs delmesi , Aokiji'nin kol koparması, Kaido'nun Oden yarası gibi şeyleri kaale alırım ben. Bu seride herkes saldırı yapıp rakibinden kan alıyor. Vaov suratları aynı şekle bürünmüş ve kan çıkmış. Aynen. Kesin aynı güçte saldırılardır. Saldırının gücünün resmedilişi şu saçma mantıktan çok daha tutarlı.
Ben Law'ın saldırısının yetmediğini biliyorum tekrarlamana gerek yok ama Law'ın saldırısına eş değer güçte saldırı olmadığını söylüyorum o lazer saldırısını. Öyle olsaydı zaten Bm yenilirdi orada. Law zaten saldırı gücüyle ön plana çıktı. Bir zahmet o nihai tekniği o tüfekten çok daha güçlü olsun. Adam paneller ayırıyor saldırının gücünü resmetmek için. Etki boyutunu göstermek için diğer karakterlerinden gözünden gösteriyor. Ana'nın saldırıya tepkisini çiziyor. Sonra gelip aynı surat haline soktu demen bana çok komik geliyor. Sonraki bölümde kadın yenilirken bile o lazer saldırısının asıl amacının baskı kurmak olduğunu fark ediyorsun. Güçlü değil yani bunu anlaman gerekiyor o bölümleri okuyunca.