Doflamingo bütün imparator komutanlarını alır.
Bu Yonko Komutanları Amiralle çarpışabilir olayını ilk Erkan ve yoldaşları çıkardı heralde. O zamanlar Yonko 2-3 Amiral aynı anda alıyor.Yonko komutanı diye gözümüzde büyüttük.
Birinin ortaya attığı bir şey değildir.Bu Yonko Komutanları Amiralle çarpışabilir olayını ilk Erkan ve yoldaşları çıkardı heralde. O zamanlar Yonko 2-3 Amiral aynı anda alıyor.
Mihawk'ı?Doflamingo bütün imparator komutanlarını alır.
Yonkou 1,5 -2 amiraldi, kk ise direkt 3 amiraldi. Garp 3lunun koltuğu oturdu vb bunlar hep mesajdı. Şimdi tarih oldu tabi.Bu Yonko Komutanları Amiralle çarpışabilir olayını ilk Erkan ve yoldaşları çıkardı heralde. O zamanlar Yonko 2-3 Amiral aynı anda alıyor.
Buna hala inanan vardır örnekYonkou 1,5 -2 amiraldi, kk ise direkt 3 amiraldi. Garp 3lunun koltuğu oturdu vb bunlar hep mesajdı. Şimdi tarih oldu tabi.
Ben yıllardır Akainu WB'yi yenmiştir MF'de diyorum sen ne satıyon hacı abim?
WB ile ne alakası var söylediğimiz şeyin ? Cevap yazamadığın için mi WB'yi koydun araya xDBen yıllardır Akainu WB'yi yenmiştir MF'de diyorum sen ne satıyon hacı abim?
Yok yani öyle bir şey. Uzun zamandır ben Amiral'ler Yonko'lardan aşağı görmüyorum. Bazılarını bazı Yonko'lardan üstte görüyorum hatta.WB ile ne alakası var söylediğimiz şeyin ? Cevap yazamadığın için mi WB'yi koydun araya xD
Croc da Luffy'i yendi mi ?
Doflamingo bütün imparator komutanlarını alır.