850 sayfa tartışğımız için bu konuyu olmasın o xDBak ben demeden kendin ne olduğunu bildiğin için direk onu söyledin.
850 sayfa tartışğımız için bu konuyu olmasın o xDBak ben demeden kendin ne olduğunu bildiğin için direk onu söyledin.
Böyle mantık mı olur ? Olması gereken bir koşul olmayınca bunu söyledi.Buna ağlamak demek bilemiyorum artık.Bana yardım etmediniz diye ağladı işte hacı.
Bu konuyu çok tartışmadık.850 sayfa tartışğımız için bu konuyu olmasın o xD
Tabi canım hiç tartışmadık hatta, bu espirik şaka olayını da ben çıkardımBu konuyu çok tartışmadık.
İndirmeyi planladığı adama yenildikten sonra bana yardım etmediniz diyince ağlamak olmuyor öyle mi?Böyle mantık mı olur ? Olması gereken bir koşul olmayınca bunu söyledi.Buna ağlamak demek bilemiyorum artık.
O zaman herkes ağlıyor seride.Çünkü herkes bu tarz şeyler söylüyorİndirmeyi planladığı adama yenildikten sonra bana yardım etmediniz diyince ağlamak olmuyor öyle mi?
Buggy'e lütfen beni kesme demek ağlamak olmuyorsa o da olmaz xDİndirmeyi planladığı adama yenildikten sonra bana yardım etmediniz diyince ağlamak olmuyor öyle mi?
Luffy'nin mizacını bilmeyen biri olsan he tamam diyeceğim. Sonrasında nasıl tavır takındığı da belli. Bu arada diyelim Luffy yalvardı diye kabul ettim bu Dof ağladı ile ilişkisi ne.Buggy'e lütfen beni kesme demek ağlamak olmuyorsa o da olmaz xD
Diyelim Lüffy ağladı diye ka bul edersen ben de diyelim Dof ağladı diye kabul ederim.Luffy'nin mizacını bilmeyen biri olsan he tamam diyeceğim. Sonrasında nasıl tavır takındığı da belli. Bu arada diyelim Luffy yalvardı diye kabul ettim bu Dof ağladı ile ilişkisi ne.
İşime gelmedigi için değil Luffy'nin diyis tarzından sonra yaptığı sürat ifadelerinden anlaşılıyor zaten. Bunu çok iyi biliyorsun. Doffy de ama böyle bir şey olmadığı son derece ciddi olduğu ortada olduğu için bunu kabul etmek istemiyorsun. Bu kadar basit.Diyelim Lüffy ağladı diye ka bul edersen ben de diyelim Dof ağladı diye kabul ederim.
İlişkisi gayet açık eğer birine ağladı diyorsan diğeri direkt rakibine lütfen beni öldürme diyor.
İşine gelmediği için espirikler şakalar diyorsun işte