Dof kimseden merhamet bekleyecek adam değil.Mantık yerlerde. Katakuri acımaz Dof'a.
Dof kimseden merhamet bekleyecek adam değil.Mantık yerlerde. Katakuri acımaz Dof'a.
Fujitora'ya ağlayan adam değil mi bu?Dof kimseden merhamet bekleyecek adam değil.
Bazı şeyler planları dahilinde ilerlemedi,bunu dile getirdi bunun neresi ağlamak ?Fujitora'ya ağlayan adam değil mi bu?
Üstelik ilk başta kendisi ailesiyle konuşuyorken ''Hasır şapka ve Law'u hallettikten sonra Fujitorayla da ilgileneceğiz'' diyordu.Yakalanınca Tsuru'ya ''Fujitora bana yardım etseydi o veletleri yenerdik'' diyorFujitora'ya ağlayan adam değil mi bu?
Luffy de yalvararım Buggy Sama canımı bağışla diyorduÜstelik ilk başta kendisi ailesiyle konuşuyorken ''Hasır şapka ve Law'u hallettikten sonra Fujitorayla da ilgileneceğiz'' diyordu.Yakalanınca Tsuru'ya ''Fujitora bana yardım etseydi o veletleri yenerdik'' diyor
Bana yardım etmediniz diye ağladı işte hacı.Bazı şeyler planları dahilinde ilerlemedi,bunu dile getirdi bunun neresi ağlamak ?
Verdiğin örnek bu yani öyle mi. Buggy sahnesi.Luffy de yalvararım Buggy Sama canımı bağışla diyordu
Evet ne diyeceksin şakalar espirikler mi diyeceksin xDVerdiğin örnek bu yani öyle mi. Buggy sahnesi.
Bak ben demeden kendin ne olduğunu bildiğin için direk onu söyledin.Evet ne diyeceksin şakalar espirikler mi diyeceksin xD