Tabi o zaman ne haki gösteriyordu karakterler.Yalnız bölümü okudum Teach vs Ace. Ace full meyveye abanmış lan.
Tabi o zaman ne haki gösteriyordu karakterler.Yalnız bölümü okudum Teach vs Ace. Ace full meyveye abanmış lan.
Luffy 3lu ile karşı karşıya geldi, ilerde 3vs 1 atacak demiyor muydun? Dün gibi hatırlıyorum, bunu söylemede sıkıntı yok, yanlış anlama.Yok yani öyle bir şey. Uzun zamandır ben Amiral'ler Yonko'lardan aşağı görmüyorum. Bazılarını bazı Yonko'lardan üstte görüyorum hatta.
Olabilir bu sahne ilerde olursa güzel olur diyorum. Luffy'i BM ile eş değer görmüyorum ki ben Luffy başka. Daha çok isim isim yorumluyorum ben. Akainu'yu her zaman üstün bir yere koymuşumdur. Şunu dediydin bunu dediydin muhabbeti gereksiz bir muhabbet. Onun üstüne çok farklı şeyler dediğim de oldu. 10 yıldır bu forumdayız.Luffy 3lu ile karşı karşıya geldi, ilerde 3vs 1 atacak demiyor muydun? Dün gibi hatırlıyorum, bunu söylemede sıkıntı yok, yanlış anlama.
@Millennium Wizard hala döver diyormuş
Garp demek yaşlandıkça güçten düşmüş ulan bunu duymak iyi geldi size kalsa o da hiç güçten düşmemişti hahaha 10 yıl aynı şeyi yazdınız ya, adamın göründüğü ilk sahnede güçten düştüm demesine rağmen
Garling var diye övüyorsun arkı şimdi bizi yeme.Çokbilmiş arkı en baştan resmi çeviri ile okumaya başladım. Toplu okuyunca çok daha keyifli geldi. Epey önemli detaylar da yakaladım. Şu spoiler konularında dönen muhabbetler aşırı sarmasa tam biriktirerek okunacak seri aslında.
Bitince öyle yapacağım bu arc doğru düzgün bölüm okumadımÇokbilmiş Adası arkı en baştan resmi çeviri ile okumaya başladım. Toplu okuyunca çok daha keyifli geldi. Epey önemli detaylar da yakaladım. Şu spoiler konularında dönen muhabbetler aşırı sarmasa tam biriktirerek okunacak seri aslında.
Wanodan iyidir. Gerçi Kuroro Wanoyu da seviyor.Garling var diye övüyorsun arkı şimdi bizi yeme.