Wano'da onigashima savaşına kadar çok güzeldi. Oda eline yüzüne bulaştırdı sonrasında.Wanodan iyidir. Gerçi Kuroro Wanoyu da seviyor.
Wano'da onigashima savaşına kadar çok güzeldi. Oda eline yüzüne bulaştırdı sonrasında.Wanodan iyidir. Gerçi Kuroro Wanoyu da seviyor.
Irgatlar ve Oden ağırlıklı olması çok baymıştı. Yapacaktın Wano’yu tamamen Zoro ağırlıklı arc. Zoro’nun Kaido’yu öldürmesiyle bitse şuan başka şeyler konuşuyor olurduk. Bütün forum överdi.Wano'da onigashima savaşına kadar çok güzeldi. Oda eline yüzüne bulaştırdı sonrasında.
Hahahah neden ? Döver ama neden desem açıklayabilir misin ?@Millennium Wizard Doffy en kolay King'i döver.
Doğruyu bulmuş sonuçta. Ortalıkta hala Kata yonko seivyesi olacak diyenler var, daha fazlasını kaldırmaz.2. adam olunca kılıç kullanıcısı sanmıştır.Eline kılıç almayınca bırakmıştır.
En güçsüz first mate olduğu için.En kolay onu döver.Hahahah neden ? Döver ama neden desem açıklayabilir misin ?
Çok mantıklı bir argümanmış ayakta alkışladım.Neden en güçsüz diye sorsam daha mantıklı (!) argümanlar gelecek galiba o yüzden sormuyorum.En güçsüz first mate olduğu için.En kolay onu döver.
Başkasıyla karıştırıyor gibi Alpa, Dns mesela.Hiç hatırlamıyorum, iddia mevzu falan vardır ondan yazmıştır. İnanmam