2020 yıllarında diyordu. Şimdi de Güncel Kata Aramakiyi alabilir diyor.Gerçekten Kata >Aramaki mi dedi bana doğru olmadığını söyle
2020 yıllarında diyordu. Şimdi de Güncel Kata Aramakiyi alabilir diyor.Gerçekten Kata >Aramaki mi dedi bana doğru olmadığını söyle
Bu da kötü de King > seri sonu Sanji çok daha talihsiz bir yorum :d güncel Sanji'nin bile Kinge karşı şansı var çünkü...Gerçekten Kata >Aramaki mi dedi bana doğru olmadığını söyle
Güncel Kata’yı Shanks falan sandığına eminim ama ispatlayamam. .D2020 yıllarında diyordu. Şimdi de Güncel Kata Aramakiyi alabilir diyor.
Aramaki, Katayı yok eder. Fazla abartmaya gerek yokKata>Aramaki yanlış olmuş cidden.
Donut yerken Kata>Aramaki daha doğru olur.
Maksat amaç Bay Y'ye laf atmak.Aramaki, Katayı yok eder. Fazla abartmaya gerek yok
Kuzan güçlerinin %20'sini belki kullanmıştır.Akainu Roger döver,Zoro g5e kadar Luffy'yi zorlar, Aramaki Luffy'i gömer, King seri sonu Sanji'den güçlü,Kizaru Kaido'dan güçlü falan diyen de ben değilim
Yaşlı garp senin filo amirali dengini blitz manyağı yaptı. Adada 1v1 kalsalardı Kuzan'ın sağ çıkacağının bile bir garantisi yoktu. Serinin zirvesi yaptınız ona rağmen Saka'yı xd.
Garp her şeyini vermişti doğru ya.Kuzan güçlerinin %20'sini belki kullanmıştır.
Her amiral Yaşlı Garp'ı alır geç onu.Garp her şeyini vermişti doğru ya.
Rüyanda alabilir anca.En güçlü amiralin denginin 1v1 performansını gördük. Coby ve Shiryu'ya muhtaç Garpı'ı yenmek için.Her amiral Yaşlı Garp'ı alır geç onu.