Meyve ve hakiyi işin içine dahil etmezsek öyle oluyor. Hangi insan şu yumruğu bu kadar rahat karşılayabilir ki?Bütün normal bedenli insanlardan daha mı dayanaklı olacak? Sırf gen uyandırdı diye.
Meyve ve hakiyi işin içine dahil etmezsek öyle oluyor. Hangi insan şu yumruğu bu kadar rahat karşılayabilir ki?Bütün normal bedenli insanlardan daha mı dayanaklı olacak? Sırf gen uyandırdı diye.
Zoro gibi hareket edip, Kaido'ya kalıcı bir hasar veremezdi diye düşünüyorum.Kaido vs BM'nin hasarı karşısında ne yapardı Sanji, gen uyandırmış hâliyle ama.
Meyve ve hakiyi işin içine dahil etmezsek öyle oluyor. Hangi insan şu yumruğu bu kadar rahat karşılayabilir ki?
Sanji kolay kolay hasar almadığı gibi aynı zamanda yenilenme gücünü de kazandı. Yani Sanji derim.Sanji bu yumruğun kaçına dayanır, Zoro kaçına dayanır. İkisine de 50 kere bu yumruğu atsalar, kim daha önce ayağa kalkar?
Yamato gelseydi şansları olurdu da şimdi zor.@William cutting sence bizim tayfanın en kötü nesile karşı şansı var mı
Luffy vs Teach
Zoro & Sanji vs Law & Kid
Jinbei vs Killer
Franky vs Urouge
Robin vs X Drake
Brook vs Apoo
Chopper vs Bege
Nami vs Bonney
Usopp vs Hawkins
Yamato olsa yenerler bu şekilde kaybederler benceYamato gelseydi şansları olurdu da şimdi zor.
Gerçekten Kata >Aramaki mi dedi bana doğru olmadığını söyleKatakuri>Marco>Kizaru , Katakuri>Aramaki yazan ben miyim?