Garp'ın abartıldığı kadar güçlü olmadığını düşünebilirsin ama yaptığın listeyi @RedTeroR bile yapmaz yauvBence öyle . Garpın abartılan kadar güçlü olmadığını düşünüyorum.
Garp'ın abartıldığı kadar güçlü olmadığını düşünebilirsin ama yaptığın listeyi @RedTeroR bile yapmaz yauvBence öyle . Garpın abartılan kadar güçlü olmadığını düşünüyorum.
Yapmazdım haklısın Garp daha da aşağıda olurduGarp'ın abartıldığı kadar güçlü olmadığını düşünebilirsin ama yaptığın listeyi @RedTeroR bile yapmaz yauv
Yav he he.
hocam dediğin doğru olabilir ama sıkıntı şurda sen garp'a akainudan güçlü deyip sonra akianu sengoku dan güçlü demişsin roger dedi ki beni yakalamak istiyorsanız ya garp'ı ya da sengokuyu getirin dedi ve shiki ile olan savaşta da kavga ediyorlardı ben alırım shikiyi sen git tarzı falan filan şunu desen ok akainu > garp akainu > sengoku desen buna bir şey diyemem görmemiz lazımEski nesil yeniden daha iyidir mantığı bırakılmalı bence insana görmediği daha etkileyici geliyor kafasında kurduğundan ama neden Sakazuki, Sengoku'dan daha güçlü olamasın?
Bunda 10'da birine bayılıyor zaten luffy.O patlama güçlüydü ama bu güçsüz.
Garp ve Sengoku denk değilki Garp'ın profili çok daha yüksek. Aslında bende eskileri yenilerden yüksek yapmış oldum. Garp > Sakazuki - Sengoku > Kuzan yapmış oldum. Kuzan, Sakanın arkasında kaldı Sengoku'da güçlü ama ünvanlara ve popüleriteye baktığımız zaman Garp'ın gerisindehocam dediğin doğru olabilir ama sıkıntı şurda sen garp'a akainudan güçlü deyip sonra akianu sengoku dan güçlü demişsin roger dedi ki beni yakalamak istiyorsanız ya garp'ı ya da sengokuyu getirin dedi ve shiki ile olan savaşta da kavga ediyorlardı ben alırım shikiyi sen git tarzı falan filan şunu desen ok akainu > garp akainu > sengoku desen buna bir şey diyemem görmemiz lazım
çok bir yorum yapamam sengokunun gerçek gücünü görürsek yeniden yorum yapabiliriz ama şuanlık dediğinde olabilirGarp ve Sengoku denk değilki Garp'ın profili çok daha yüksek. Aslında bende eskileri yenilerden yüksek yapmış oldum. Garp > Sakazuki - Sengoku > Kuzan yapmış oldum. Kuzan, Sakanın arkasında kaldı Sengoku'da güçlü ama ünvanlara ve popüleriteye baktığımız zaman Garp'ın gerisinde
Akainu'nun h.haki gibi bir şeye ihtiyacı yokAkainu'da h.haki çıkmazsa Sengoku'dan güçlü olmayı bırak denk bile olamaz.