Valla ben çapından emin değilim zirvesinin amiral etmemesini normal karşılarım ederse de pek şaşırmam.Tsuru bana da çok arkada kalmış gibi geldi. Prime hali kaçını geçer bilemem ama daha önlerde olur bence.
Valla ben çapından emin değilim zirvesinin amiral etmemesini normal karşılarım ederse de pek şaşırmam.Tsuru bana da çok arkada kalmış gibi geldi. Prime hali kaçını geçer bilemem ama daha önlerde olur bence.
Öyle. Sürpriz duruyor şuan. Yazara kalmış. Geçerse de Ryo ile Fuji'yi geçer gibi. Bir Tsuru'yu da göstermesi lazım güçte.Valla ben çapından emin değilim zirvesinin amiral etmemesini normal karşılarım ederse de pek şaşırmam.
Dof'a tek atarÖyle. Sürpriz duruyor şuan. Yazara kalmış. Geçerse de Ryo ile Fuji'yi geçer gibi. Bir Tsuru'yu da göstermesi lazım güçte.
Mümkün. Sağa sola ahkam kesen Tsuru'dan kaçıyordu gelince.Dof'a tek atar
Mümkün. Sağa sola ahkam kesen Tsuru'dan kaçıyordu gelince.
Kadın karaktere yatırımla güç itibarı yapmam lazım. Seride güçlü kadın diyebileceğin 1i geçmiyor yav sjsjhs :dd.d
Güzel ama
Kong'u nereye yerleştireceğimi kestiremedim. Güçlü gözüküyor ama hiçbir şey görmedik adamdan.Güzel amaBir kolu Tsuru kadar güçlüdür reisin.
Bu bahanelere karnım tok malesef :S İşin içine Law katsaydın daha ikna edici olabilirdin ama sen bile becerememişsin.Kadın karaktere yatırımla güç itibarı yapmam lazım. Seride güçlü kadın diyebileceğin 1i geçmiyor yav sjsjhs :dd.d