Çok normal bir sahneydi yaw o. Luffy onun kralını Kaido'yla yaptı zaten.Diğerlerinde hep yumruk yumruga çarpışma vardı. Boşlukta h.haki dalgaları çarpışan ilk karakterler olarak gördük bu ikiliyi.
Çok normal bir sahneydi yaw o. Luffy onun kralını Kaido'yla yaptı zaten.Diğerlerinde hep yumruk yumruga çarpışma vardı. Boşlukta h.haki dalgaları çarpışan ilk karakterler olarak gördük bu ikiliyi.
Size inat yapmaya devam edeceğim.
Robot değil mi bunlar? Hiç yaşamadılar ki ölsünlershaka ile pisagor sayılmaz gibi ya hani robotlar ya ama dediğin doğru ki şu var ashura ve izo az bile kinemon kiku falan alayı ölmesi lazımdı
Kid reisle alakalı videolarda yapmayı düşünüyorum globalde imajını yükseltmek için.
Muhteşem bölümlerdi Garp ne kadar büyük olduğunu ispatladı değil mi @AlpamisGarpın bu şekilde aradan çıkarılmasını hala kabul edemiyorum. Bu kadar mı başarısız olunur .
2.meyve yendiğinde beden patlıyor diye hatırlıyorum bu nedenle bedeni yok olurdu ve ruh olarak dünyada gezerdi.Brook ilk ölümünden önce 2. meyveyi yeseydi ne olurdu?
Uyanış açınca cansız varlıklara hükmetme özelliği olsa efsane olmaz mıydı?2.meyve yendiğinde beden patlıyor diye hatırlıyorum bu nedenle bedeni yok olurdu ve ruh olarak dünyada gezerdi.