Kaido bile magma ejderine h.haki yüklüyordu Luffy,'nin devesa yumruğuna magmaya güvenmeyip h.hakiye güveniyordu. Akainu'da h.haki çıkmazsa tost olur o saldırıyla.Akainu'nun h.haki gibi bir şeye ihtiyacı yok
Kaido bile magma ejderine h.haki yüklüyordu Luffy,'nin devesa yumruğuna magmaya güvenmeyip h.hakiye güveniyordu. Akainu'da h.haki çıkmazsa tost olur o saldırıyla.Akainu'nun h.haki gibi bir şeye ihtiyacı yok
Yalnız baya haklılık payı var. Eski nesilin iki yıldızında varken. Bu neslin en güçlü denizcisinde kral haki çıkmazsa büyük eksi yazar.Akainu'nun h.haki gibi bir şeye ihtiyacı yok
Her şeyden öte tost olacağını zannetmiyorum kaido ağzıyla değil de daha düzgün bir şekilde durdurmaya kalksa sonuç değişir miydi bilmiyorum ama daha etkili olacağını düşünüyorum akainu bu konuda daha ofansif bir saldırı gücüne sahip ama evet h.haki iş görebilirmişKaido bile magma ejderine h.haki yüklüyordu Luffy,'nin devesa yumruğuna magmaya güvenmeyip h.hakiye güveniyordu. Akainu'da h.haki çıkmazsa tost olur o saldırıyla.
Bir daha yapmayacak söz verdi diye yorumladım.
Seri Sonu Sakazuki>Prime Sengoku, onun dışında her zamanki gibi gerçek kokan bir video. Eline sağlık.
Onun 10 katı.Bunda 10'da birine bayılıyor zaten luffy.
Teşekkürler. Şu an Sakazuki daha güçlü olabilir evet bende sağlam bir dönüş bekliyorum.Seri Sonu Sakazuki>Prime Sengoku, onun dışında her zamanki gibi gerçek kokan bir video. Eline sağlık.
Size inat yapmaya devam edeceğim.Bir daha yapmayacak söz verdi diye yorumladım.
Aramaki Garpı yenemeyebilir.Bro yanlış oldu.
Aramaki de Garp'in üstünde olmalıydı. Garp ile Tsuru'nun yeri değişse daha doğru olur bu sıralama.
Aokiji ile Garp yumruk tokuşturdu Garp kalkana kadar Aokiji çoktan ayaktaydı. Üstelik Garpın özelliği yumruğu , Aokijinin ise logia meyvesi .aga bu adamın böğrunde kocaman kılıç darbesi varken aokiji yi her anlamda geçtiğini biliyoruz fiziksel güç hız dayanıklılık yani bu adamın yaralı olmayan halini düşün bir de prime halini düşün sence %35 gücünde aokiji her anlamda outclass eden adam akainu ya neler yapmaz ki aokiji ile akainu neredeyse denk