Geçende animenin son bölümlerini izleyeyim dedim Luffy'i baya kaslı çizmeye başlamışlar.
Yeni bölüm ne ara geldi?Geçende animenin son bölümlerini izleyeyim dedim Luffy'i baya kaslı çizmeye başlamışlar.
Nepalli senmisin usta ?Zoro sonraki bölüm şov yapacak. Bir slash atacak herkes oo diyecek.
ooZoro sonraki bölüm şov yapacak. Bir slash atacak herkes oo diyecek.
Geçen haftaki bölümden bahsediyorum.Yeni bölüm ne ara geldi?
Ok. Hiç dikkat etmemiştim.Geçen haftaki bölümden bahsediyorum.
Örneğin Kappamatsu sadece kılçık fırlattığında silüet olarak gözükse sonraki bölümlerde direkt ortaya çıksa kimse "Bu ne ya biraz daha silüet süper olmaz mıydı?" demezdi. Ama yok Luffy'yi izliyor yok Raizo'yayla konuşuyor derken boşa panel harcanıyor.Oda'nın en önemli problemlerinden biri karakterlere takık olması. En saçma karaktere bile arka plan düşünüyor. Sonra onu tanıtmak ve akılda kalıcı kılmak için uğraşıyor. Önce lafı geçiyor, sonra silüet, sonra kafasının yarısı, sonra maskesi çıkıyor, sonra aslında kız olduğu ortaya çıkıyor, sonra aslında erkek olmak istediği ortaya çıkıyor falan derken seri uzuyor işte ağzını kırayım. Gerildim ya la.
Açıkçası ben mantık hataları dışında Oda'nın işleyişini seviyorum. Karakterlere alt yapı oluşturmuş olmasına o kadar çok alıltırdıki diğer seriler yavan kalıyor artık. Hatta Oda bile yavan kalabiliyor. Kinemon'u işlemeye geç başladı bu da tutarsızlık oluştırdu mesela.Im silüetlik rekorunu kıracak kesin.
Ölmüş gitmiş Şindiri çanın niye tabak kırdığına dair fb gördük daha ne diyeyim.