İmparatorlara yürümeyi geçtim, üstüne binip yürütüyor bile. Merzifonlu Big Mom.Sanji ve zoroyu kapıştırın siz yıkımcılarla. Benim Chopperım doğrudan imparatorlara yürüyor.
İmparatorlara yürümeyi geçtim, üstüne binip yürütüyor bile. Merzifonlu Big Mom.Sanji ve zoroyu kapıştırın siz yıkımcılarla. Benim Chopperım doğrudan imparatorlara yürüyor.
Yalnız fake spoiler.Zoro nun Sanji nin tırnağı olamayağına bir örnek daha.Zoro eziği çer çöp ten çizik yerken ve delinirken Sanji reis babalara dalıyor.Sanji zoro ile dalaşırken bile elleri cebinde ağzında cigara ciddiye bile almıyor.
2009' da yabancı bir forumda çok önemli bir mesaj yayınlanmış. Bir japon başka bir japon arkadaşından duymuş, oda muhtemelen başka bi japondan duymuş bu mesajı 10 kişiye gönderip paylaşmışlar. En son bana ulaştı bende 10 kişiye gönderdim.(İnşallah başım belaya girmez) Mesaj aynen şöyle:Sanji ve zoroyu kapıştırın siz yıkımcılarla. Benim Chopperım doğrudan imparatorlara yürüyor.
Bu konuşmayı insanların toplandığı bir yerde yapsan provakatör olursun. İçeri ataralar. Burda iyi yorumcu derler.Zoro nun Sanji nin tırnağı olamayağına bir örnek daha.Zoro eziği çer çöp ten çizik yerken ve delinirken Sanji reis babalara dalıyor.Sanji zoro ile dalaşırken bile elleri cebinde ağzında cigara ciddiye bile almıyor.
Yalnız fake spoiler.
2009' da yabancı bir forumda çok önemli bir mesaj yayınlanmış. Bir japon başka bir japon arkadaşından duymuş, oda muhtemelen başka bi japondan duymuş bu mesajı 10 kişiye gönderip paylaşmışlar. En son bana ulaştı bende 10 kişiye gönderdim.(İnşallah başım belaya girmez) Mesaj aynen şöyle:
Choppar toynağıyla Kaidonun kafasına vura vura beyin felci (halk arasında inme deniyor) geçirmesine sebep olacakmış.