Spoiler fake zaten kimse fake demese de inanılmayacak bir şey Sanji detayı. Bölüm çıksa da inanılmayacak bir şey hatta ama Sanji yerine Zoro denseydi burada inanan çıkardı. xd
Şaka bir yana Choppar'ın rakibin zayıf noktasını bulma özelliği vardı. Sadece bunu bile yapsa çok büyük iş bence. Böyle bir savaşta mükemmel destek olur.İşte o yıllardan itibaren going merry banyosunda nami ile duş alıp pamuk şeker yerken bugünlerin planı yaparak sağlam toynaklarla dönüşüm geçire geçire bugünlere geldim. Nasipse Kaidonun topuzuyla toynağımı tokuşturur şeklimizi ortaya koyar, Luffynin topuzu kurmasına ön ayak oluruz.
Askerdeyken savaşsaydın daha karlı çıkardın. Bu sOda'nın savaş çizmeye niyeti yok ?7 ay askerlik yaptım geldim, Oden flashbacki bitti ama savaşı göremedik hala. Sanki hiçbirşey olmamış gibi gelmeye başladı. Gittim geldim aynıymış gibi Savaş açlığı çekiyorum maruz görün Umarım Yamato ile işimiz bittikten sonra muradıma ererim
Ağzından hayırlı bir şey çıkmıyor yahu senin.Kimse demedi sanırım daha, ben diyeyim.
Haftaya Jump arası var ?
hocam dur bir bölüm çıksaydı neden moral bozuyorsunKimse demedi sanırım daha, ben diyeyim.
Haftaya Jump arası var ?
geliyor.Yamato tayfaya gelmiyor mu peki ?
Haftaya derken bu cuma mıKimse demedi sanırım daha, ben diyeyim.
Haftaya Jump arası var ?