Yahu Luffy Sanji'yi alamaz diyor daha ne bekliyorsunHahaha Luffy'nin gözlemi şu an Sanji seviyesine mi indi?
Buna da şükür ya. Ben daha düşük tutarsın zannediyordum.
Yahu Luffy Sanji'yi alamaz diyor daha ne bekliyorsunHahaha Luffy'nin gözlemi şu an Sanji seviyesine mi indi?
Buna da şükür ya. Ben daha düşük tutarsın zannediyordum.
Aynı değil ki gözlemler.Her isteyen geleceği görse ohooSanjide de gözlem var. Katakurinin saldırısından kaçacak kadar gözlemi var. Luffy nereye g3 atarsa atsın yavaş atıyor. Doflamingo da dedi bunu.
gitsin o tek yediği adamlarla bir seksek oynasın sonrasını düşünürüz.Şu saatten sonra G4'süz Luffy Zoro ile seksek oynar!
Zoro Apoo'yu aldı mı ki bu kadar emin konuşuyorsun?gitsin o tek yediği adamlarla bir seksek oynasın sonrasını düşünürüz.
okumaya çabala kim kesin konuşuyor kim konuşmuyor görürsünZoro Apoo'yu aldı mı ki bu kadar emin konuşuyorsun?
Mesajları mı diyorsunokumaya çabala kim kesin konuşuyor kim konuşmuyor görürsün
aynen.Mesajları mı diyorsun
öyle olmuyor işte o öyle gelişse hikaye zaten luffy g4 modunda başlar her vsye yani,luffynin hiçbir saldırısının zoroya nerden geldi bu saldırı dedirtçek hızda olduğunu düşünmüyorum.@Uchiha Sasuke
Kurguya kurban olan olaylar bunlar takılmamak lazım.
Zoro'nun Luffy'yi şaşırtabileceği hareketi yok. Luffy-Zoro dövüşünde Zoro son bölüm tepkisini verir:saldırının nereden geldiğini göremedim bile diye diye K.O olur.
Kesin spoilerlar en erken çarşamba günleri düşüyor, çoğunlukla perşembe ama.Spoilerlar ne zaman?