Millet alpa yok diye ortamı boş sandı ama luffy'i yedirtmeyiz.Luffy fanları gergin.
Millet alpa yok diye ortamı boş sandı ama luffy'i yedirtmeyiz.Luffy fanları gergin.
Ben fanı değilim ama kimsenin hakkını yedirtmem beni tanımayanlar inanmayabilir ama Tayfada en sevdiğim adam da Sanjidir benim. Ama ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme.Luffy fanları gergin.
Yanlız öyle bir giriş yaptınki Chirs Beyazsakalın girişini bile gölgede bıraktı.Millet alpa yok diye ortamı boş sandı ama luffy'i yedirtmeyiz.
Adam'a göre zoro king'i alacak ama g3'lü+ 2 ileri seviyeli hakili luffy sanji alamıyor.Ben fanı değilim ama kimsenin hakkını yedirtmem beni tanımayanlar inanmayabilir ama Tayfada en sevdiğim adam da Sanjidir benim. Ama ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme.
Yanlız öyle bir giriş yaptınki Chirs Beyazsakalın girişini bile gölgede bıraktı.
"Luffy The Tekyemiş, Sanji The Arcprensesi" adamın durumu bile herşeyi özetler nitelikteAdam'a göre zoro king'i alacak ama g3'lü+ 2 ileri seviyeli hakili luffy sanji alamıyor.
Bu arada sagol.
Zoro uyarıyor luffyi ilk saldırıyıda yiyor ikincisinde insan ayıkır hiç olmasın ikincisindede ayıkamıyor ve teke gidiyor adam.Luffyler apoo ile kapışıyordu galiba sen Apoo bilincini kaybettirdiği için dalga geçiyorsun ama Luffy ve Zoro'da başkalarıyla uğraşıyordu. Hemde Kizarudan çok daha az zamanları vardı tepki vermek için. Bence de mantık çok yanlış