Böyleyse buna en az 5 kişi dalacak.Teach'den fazla o zaman.Denge değişecek diyor çünkü.
Böyleyse buna en az 5 kişi dalacak.Teach'den fazla o zaman.Denge değişecek diyor çünkü.
Kingin ödülü daha yüksek ama Luffy ile ödül farkı az olmalı ki serinin dinamiği bozulmasın diyor(benim anladığım)Tay'ın dediğini ben buraya yazıyorum. Kim ne isterse onu anlasın, karışmıyorum ben.
ค่าหัวของราชาแห่งต้องสูงกว่าค่าหัวของลูฟี่มันจะเปลี่ยนความสมดุลพลังงานทั้งหมดในซีรีย์ทั้งหมด แต่คิดว่ามันจะน้อยกว่าเพราะความสมเหตุสมผลที่สุดของมัน
King'in ödülü bölümde olmayabilir. Çünkü hep yorum olarak bahsetti. King'in ödülü Luffy'nin ödülünden bir beli bile fazla olsa, Zoro lobisi bayram eder.Anladığım kadarıyla; kendisi, Luffy'den düşük olması gerektiğini düşünüyormuş ama fazlaymış ve serinin dengelerini değiştirecekmiş. Yorum kattım tabii. İki ihtimali de yazmış çünkü.
Luffy'den fazla ödülü varmış ama o kadar da fazla değilmiş, Luffy'nin çok üstünde olmaması nedeniyle makul olduğunu düşünmüş diye bir çıkarım da ben yapayım.Tay'ın dediğini ben buraya yazıyorum. Kim ne isterse onu anlasın, karışmıyorum ben.
ค่าหัวของราชาแห่งต้องสูงกว่าค่าหัวของลูฟี่มันจะเปลี่ยนความสมดุลพลังงานทั้งหมดในซีรีย์ทั้งหมด แต่คิดว่ามันจะน้อยกว่าเพราะความสมเหตุสมผลที่สุดของมัน
Şu an 1.5 ustu adam alanın sonraki rakibi amiral olur. Bravo oda. Guc dengelerinin icine sıçtınBir de zoro bunu yenerse siz o zaman şenliği görün.
Zoro lobisi kılıç ustaları ile ilgili herhangi bir bilgide de bayram ediyor zaten. Bayram etçek yer de arıyor olabilirler aslında.King'in ödülü bölümde olmayabilir. Çünkü hep yorum olarak bahsetti. King'in ödülü Luffy'nin ödülünden bir beli bile fazla olsa, Zoro lobisi bayram eder.
Bölümde yoksa, spoilere dayanmayan, tamamen kendi fikri mi? O zaman üzer.King'in ödülü bölümde olmayabilir. Çünkü hep yorum olarak bahsetti. King'in ödülü Luffy'nin ödülünden bir beli bile fazla olsa, Zoro lobisi bayram eder.
bu şimdi anlaşılacak laf değil historia kardeş. zaten anlaşıldığı zaman bu tartışmaları unuturuzKing’in ırkı tükenmiş bu onu özel kılar artı olarak tehlikeli bir ırksa ve hükümet tarafından yok edildiyse al sana artı ödül.
ehehehe
Adam karışık yazıyor. Ben de bilmiyorum hangisi spoiler, hangisi değil.Bölümde yoksa, spoilere dayanmayan, tamamen kendi fikri mi? O zaman üzer.
Ben Zoro'nun yapacaklarını görmeden sevinmiyorum. Önce icraat görelim.