King'in 1.5 üstü çıkarsa, Marco ve Beckman kaç çıkar? Ödüller iyice uçuşa geçecek gibi. Mihawk ve Rayleigh'i de çok merak ediyorum.
Aktiflik de bir yere kadar kanka. Polis gibi 7/24 çalışma esasına dayalı çalışmıyor herhalde adam +500m aktiflik mi olurmuş ?Eğer King'in ödülü 1.5 üstüyse, sadece aktif olmak ile açıklanamaz gibi.
Alttaki gibi dedim ama bunu hesaba katmamıştım. Bu bilgi hükümetin de elindeyse King'in ödül uçuktur.Zannımca King'in ırkı ödülüne baya etki etmiş olabilir.
Mesele Queen ya da Kata değil. Bence her ikisinden de güçlüdür King, tahminim bu.Jack 1
Queen 1.320
King ile Queen bana daha yakın gözüktü hep ikisi beraber Jack'i azarladıklarından. Queen şle Jack'e oranla yani. Zoro-Sanji ve Franky gibi. Tabii bizimkilerde o netlikte bir durum ast üst durumu yok. Kimse Franky'ye azar çekemez tayfadan.
1.500 ila 1.600 arası bekliyorum ama kesin budur diyemem.
Ekstra açıklaması lazım öyle bir durumda. Yoksa mantık yürüterek o ödül farkını bizim kapatmamız saçma olur.Aktiflik de bir yere kadar kanka. Polis gibi 7/24 çalışma esasına dayalı çalışmıyor herhalde adam +500m aktiflik mi olurmuş ?
Devamı önemli zaten. Öncesini biliyoruz.Tay'ın dediğini yanlış anlamadıysam, Luffy'nin ödülünden...
King’in ırkı tükenmiş bu onu özel kılar artı olarak tehlikeli bir ırksa ve hükümet tarafından yok edildiyse al sana artı ödül.Alttaki gibi dedim ama bunu hesaba katmamıştım. Bu bilgi hükümetin de elindeyse King'in ödül uçuktur.
Mesele Queen ya da Kata değil. Bence her ikisinden de güçlüdür King, tahminim bu.
Irkın hükumet için ekstra tehdit oluşturması lazım. Onun dışında, nadir olmasının ödüle bir etkisi olması saçma. Tabii ''Only alive,'' yazıyorsa, o başka.King’in ırkı tükenmiş bu onu özel kılar artı olarak tehlikeli bir ırksa ve hükümet tarafından yok edildiyse al sana artı ödül.
Marco, Ben +2m.King'in 1.5 üstü çıkarsa, Marco ve Beckman kaç çıkar? Ödüller iyice uçuşa geçecek gibi. Mihawk ve Rayleigh'i de çok merak ediyorum.
4 milyar olsun o zaman kanka. Sonuçta ırk önemli.King’in ırkı tükenmiş bu onu özel kılar artı olarak tehlikeli bir ırksa ve hükümet tarafından yok edildiyse al sana artı ödül.
Fazla dedin bir kere. O işi geçelimTay'ın dediğini yanlış anlamadıysam, Luffy'nin ödülünden...
fazla mı, az mı?