Marco ve Benn ideal.Marco, Ben +2m.
Mihawk 2.5-3m
Rayleigh 3.5-4m
Şu saatten sonra Mihawk'a yakışan 3+ ama yıllardır aktif olmaması da sıkıntı. Bakalım nasıl yapacak Oda.
Rayleigh 3.5 olsun. Seri sonu Zoro'ya da 4 yakışır.
Marco ve Benn ideal.Marco, Ben +2m.
Mihawk 2.5-3m
Rayleigh 3.5-4m
Bunlar ihtimal tabi sonuçta jack’ın kata ile aynı ödüle sahip olduğu bir tayfadan bahsediyoruz.Irkın hükumet için ekstra tehdit oluşturması lazım. Onun dışında, nadir olmasının ödüle bir etkisi olması saçma. Tabii ''Only alive,'' yazıyorsa, o başka.
Marco, Ben +2m.
Mihawk 2.5-3m
Rayleigh 3.5-4m
4 milyar olsun o zaman kanka. Sonuçta ırk önemli.
Fazla dedin bir kere. O işi geçelim
Ben fazla diye anladım, yanlış da çıkabilir.Marco, Ben +2m.
Mihawk 2.5-3m
Rayleigh 3.5-4m
4 milyar olsun o zaman kanka. Sonuçta ırk önemli.
Fazla dedin bir kere. O işi geçelim
O da doğru. Katakuri net şekilde Jack'tan güçlü.Bunlar ihtimal tabi sonuçta jack’ın kata ile aynı ödüle sahip olduğu bir tayfadan bahsediyoruz.
Link lütfen.
Teach'den fazla o zaman.Denge değişecek diyor çünkü.Tay'ın dediğini ben buraya yazıyorum. Kim ne isterse onu anlasın, karışmıyorum ben.
ค่าหัวของราชาแห่งต้องสูงกว่าค่าหัวของลูฟี่มันจะเปลี่ยนความสมดุลพลังงานทั้งหมดในซีรีย์ทั้งหมด แต่คิดว่ามันจะน้อยกว่าเพราะความสมเหตุสมผลที่สุดของมัน
Anladığım kadarıyla; kendisi, Luffy'den düşük olması gerektiğini düşünüyormuş ama fazlaymış ve serinin dengelerini değiştirecekmiş. Yorum kattım tabii. İki ihtimali de yazmış çünkü.Tay'ın dediğini ben buraya yazıyorum. Kim ne isterse onu anlasın, karışmıyorum ben.
ค่าหัวของราชาแห่งต้องสูงกว่าค่าหัวของลูฟี่มันจะเปลี่ยนความสมดุลพลังงานทั้งหมดในซีรีย์ทั้งหมด แต่คิดว่ามันจะน้อยกว่าเพราะความสมเหตุสมผลที่สุดของมัน